Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem akarja velem tölteni a Szentestét?

Figyelt kérdés

A párommal jó ideje együtt vagyunk, tiniszerelemnek indult az egész. Eddig tanultunk, most az egyetem után hozzánk költözött.

Korábban nem volt probléma a Karácsony, Szenteste mindketten a saját családunkkal voltunk otthon, aztán végiglátogattuk a rokonságát, mert elég nagy családja van.

Mivel már itt lakik, gondoltam most Szenteste is itt lesz, de mondta, hogy hazamenne a családjához. A családja invitált engem is, de mintha nem akarták volna megérteni, hogy én itthon maradnék édesapámmal, mivel csak ketten élünk és nem szeretném magára hagyni pont aznap, a következő 4 napot pedig úgyis velük töltjük.

A párom hozzáállása is rosszul esik, mivel úgy gondoltam, hogy ha teljesen külön élnénk, akkor Szentestére meghívhatnánk apukámat és az ő szüleit is, de ez sem opció, mert neki az egész tizenfős rokonságnak együtt kell lennie.

2020. dec. 22. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
9-es vagyok. Ráadásul gondolom te sem akarod ott tölteni apuddal meg a tizenakárhány félidegennel-idegennel azt a napot. Legalábbis én utáltam amikor az exem nagycsaládjával kellett lennem, kinos ez egész.
2020. dec. 22. 21:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Eddig sem volt gond hogy külön voltunk, minden évben ez volt. De nem a szüleivel lesz aznap, hanem a távoli rokonokkal, mivel a szülei koronásak, így karanténban vannak. És nem olyan, hogy egy évben egyszer összegyűlik a családjuk, hanem kb 2 havonta együtt van mindenki, de amúgy is mindannyian egy városban laknak/lakunk, így nem a rég nem látott családtagokkal találkozik. Meg azt írtam is, hogy a többi nap is az ő családjával vagyunk. Egyik nap egyik nagyszülők, másik nap másik, unokatestvérek stb.
2020. dec. 22. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Amig nem mentem ferjhez, a szentestet a szuleimmel toltottem, a pasim meg az oveivel.

Miutan osszehazasodtunk, azota szentesteztunk kettesben, majd a gyermekunkkel.

2020. dec. 22. 21:59
 14/18 A kérdező kommentje:

#9 jaj dehogy van emiatt veszélyben a kapcsolat. Csak zavartak bizonyos dolgok és érdekelt mások véleménye.

#10 igazad van.

2020. dec. 22. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

A szülei koronásak?

Tehát akkor nem is találkozik a szüleivel, ill. nem is a szülei házában lesz aznap este?

Mondjuk akkor szerintem is lehetne veletek.

Amúgy ez a határtalan nagy vendégjárás eleve nem kéne ezen a járványos karácsonyon. A szülei is elkapták valakitől. Elég egyetlen tünetmentes vírushordozó a rokonságban, és máris szétterjed köztük.

2020. dec. 22. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Én azt gondolom, hogy ez kicsit túl van reagálva. Főleg, hogy eddig sem volt másképp, tehát nem arról van szó, hogy valami sokéves hagyományt rúg fel most ezzel.

De megkérdezem: ha a szüleivel lenne, akkor nem zavarna, hogy külön karácsonyoztok? Csak akkor, ha a többi rokonnal? Miért látok én emögött némi féltékenységet?

Továbbá ő sem ellenkezett soha, amiért te meg a te rokonaiddal töltöd a karácsonyt.

Mellesleg vele ezt megbeszéletd, vagy nem is tud róla, hogy neked ez rosszul esik? Tudod, a kommunikáció csodákra képes. ;)

2020. dec. 23. 08:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Te se vagy hajlando apàdat otthon hagyni tehàt ugyanaz a szitu felőled is

Ezen nem kellene fennakadnod

Volt egy pasim akivel 3 hónapig nem làttuk egymàst karàcsony előtt.

Megèrkezett dec.22 èn az orszàgba ahol èlek. Talàlkoztunk, dec. 24.et a haverjaival töltötte. 25. 26.àn dolgoztunk mindketten. Na ez szarul esett...de ez van

2020. dec. 24. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, megsúgom, túlreagálod szerintem.

Mi törvényes házasok vagyunk sok éve. Férjem pl. szenteste megy a lányáékhoz (itt városon belül), mert ott van két unokája, és látni szeretné az ajándék bontást. Én meg k...vára nem megyek, mert nem bírjuk egymást a lányával.

Ez van. 4-től 6-ig ott lesz, aztán hazajön. Én addig olvasgatok, zenét hallgatok.

Te se lihegd túl. Te leszel Apukáddal, jó lesz így. Majd ha gyereketek lesz, akkor kialakítjátok a saját szokásaitokat az otthonotokban.

2020. dec. 24. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!