Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akarja velem tölteni a Szentestét?
A párommal jó ideje együtt vagyunk, tiniszerelemnek indult az egész. Eddig tanultunk, most az egyetem után hozzánk költözött.
Korábban nem volt probléma a Karácsony, Szenteste mindketten a saját családunkkal voltunk otthon, aztán végiglátogattuk a rokonságát, mert elég nagy családja van.
Mivel már itt lakik, gondoltam most Szenteste is itt lesz, de mondta, hogy hazamenne a családjához. A családja invitált engem is, de mintha nem akarták volna megérteni, hogy én itthon maradnék édesapámmal, mivel csak ketten élünk és nem szeretném magára hagyni pont aznap, a következő 4 napot pedig úgyis velük töltjük.
A párom hozzáállása is rosszul esik, mivel úgy gondoltam, hogy ha teljesen külön élnénk, akkor Szentestére meghívhatnánk apukámat és az ő szüleit is, de ez sem opció, mert neki az egész tizenfős rokonságnak együtt kell lennie.
Amig nem mentem ferjhez, a szentestet a szuleimmel toltottem, a pasim meg az oveivel.
Miutan osszehazasodtunk, azota szentesteztunk kettesben, majd a gyermekunkkel.
#9 jaj dehogy van emiatt veszélyben a kapcsolat. Csak zavartak bizonyos dolgok és érdekelt mások véleménye.
#10 igazad van.
A szülei koronásak?
Tehát akkor nem is találkozik a szüleivel, ill. nem is a szülei házában lesz aznap este?
Mondjuk akkor szerintem is lehetne veletek.
Amúgy ez a határtalan nagy vendégjárás eleve nem kéne ezen a járványos karácsonyon. A szülei is elkapták valakitől. Elég egyetlen tünetmentes vírushordozó a rokonságban, és máris szétterjed köztük.
Én azt gondolom, hogy ez kicsit túl van reagálva. Főleg, hogy eddig sem volt másképp, tehát nem arról van szó, hogy valami sokéves hagyományt rúg fel most ezzel.
De megkérdezem: ha a szüleivel lenne, akkor nem zavarna, hogy külön karácsonyoztok? Csak akkor, ha a többi rokonnal? Miért látok én emögött némi féltékenységet?
Továbbá ő sem ellenkezett soha, amiért te meg a te rokonaiddal töltöd a karácsonyt.
Mellesleg vele ezt megbeszéletd, vagy nem is tud róla, hogy neked ez rosszul esik? Tudod, a kommunikáció csodákra képes. ;)
Te se vagy hajlando apàdat otthon hagyni tehàt ugyanaz a szitu felőled is
Ezen nem kellene fennakadnod
Volt egy pasim akivel 3 hónapig nem làttuk egymàst karàcsony előtt.
Megèrkezett dec.22 èn az orszàgba ahol èlek. Talàlkoztunk, dec. 24.et a haverjaival töltötte. 25. 26.àn dolgoztunk mindketten. Na ez szarul esett...de ez van
Kérdező, megsúgom, túlreagálod szerintem.
Mi törvényes házasok vagyunk sok éve. Férjem pl. szenteste megy a lányáékhoz (itt városon belül), mert ott van két unokája, és látni szeretné az ajándék bontást. Én meg k...vára nem megyek, mert nem bírjuk egymást a lányával.
Ez van. 4-től 6-ig ott lesz, aztán hazajön. Én addig olvasgatok, zenét hallgatok.
Te se lihegd túl. Te leszel Apukáddal, jó lesz így. Majd ha gyereketek lesz, akkor kialakítjátok a saját szokásaitokat az otthonotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!