Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy megunt a pasim?
Nem tudom eldonteni hogy miert ilyen furcsa
Kevesebb a szex is
Munka utan egybol a haverjaival jatszik
Most nem tudom hogy a sok munkatol stresszes?
Vagy megunt?
Vagy megcsal?
Én is így jártam, minden más fontosabb lett nálam, meg kellett elégednem 2 hetente egyszeri találkozóval, de közben meg elvárt volna mindent, azt is hogy feladjam az életem miatta.
Az, aki az elején volt, teljesen eltűnt belőle. Sajnos nagyon rossz irányba megváltozott.
Azért a helyedben megpróbálnám leültetni, hogy komolyan megbeszéljük. És ha nem változik, akkor ez ennyi.
"Az elejen az eddigi osszes pasim torodott velem"
Az elején is láthattad, hogy kivel állsz össze, mi várható.
Másrészt a "logikádból" az következik, hogy csak az elején kell törődőnek lenni, utána lehet hanyagolni a nőt, addig amíg ki nem durran a lufi. Az meg nem 2 nap múlva lesz.
Énidő mindenkinek kell - de ez nem mehet a párkapcsolat rovására. Pároddal feltétlenül beszéld ezt meg! Vagy... Javaslom, hogy tartsatok minden héten három gépmentes napot! Helyette meg romantikázzatok. :)))
Ha nem megy bele, akkor - ha tudsz - költözz egy időre külön. Ha nem, érdemes ultimátumot adni - vagy a gép, vagy te. Ha a gépet választja, az sajnis annyit is ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!