Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal sok kis apróságon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal sok kis apróságon összeveszünk az utóbbi időben, felétek is van így?

Figyelt kérdés

Legutóbb teljesen jelentéktelen, mondhatni vicces dolgon kaptunk össze.

Nagyon keveset tudunk találkozni, távkapcsolat.

A minap sétáltam, és kérdezte nem e csinálok neki pár képet, hogy "velem legyen" el tudja képzelni merre járok, milyen a városban a fenyő feldíszítve. Illetve kért hogy csináljak neki egy fotót csak úgy, a két kis cipőmről fentről fotózva. (amolyan kollázs féle képek). Namost esett az eső, táska volt a kezemben. A fenyőt lefotóztam neki, de a cipőről hogy képet csináljak gondoltam keresek egy padot vagy valamit.

Mondta nekem hogy csak csináljam fentről és kész. De nem tudtam mert táska volt a kezemben hajam előre hullott volna, így 50 percet várt a képre. Amin teljesen kiborult mikor átküldtem. És kérdezte hogy ehhez kellett nekem 50 perc hogy megcsináljam? és fogta és lefotózta a sajátját és átküldte, mondta látod? 1 perc sem volt. És csak hajtotta, mégis mit tudtam tökölni 50 percig. Mire én mondtam neki hogy rég készen lett volna a kép ha nincsen ilyen különleges kérése hogy a két lábam egymás mellett legyen a képen előről lefotózva. Azt mondta "nem tudtam hogy egy ilyen apróság is kihívást jelent nekem":( és hogy úgy látszik egy ilyen jelentéktelen apró dolog is kudarcba fulladt.

Teljesen kibuktam rá, úgy érzem mintha életképtelennek titulált volna ezzel, mintha egy kudarc lennék:( Írtam is neki, de ő azt mondja nem rám értette, hanem felhúzta magát azon hogy mi tartott ezen 50 percig.

Ha így elolvasom, én magam is fogom a fejem hogy ilyen jelentéktelen dolgokon képesek vagyunk megakadni. vicces.

2020. dec. 18. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Erdekes egy keres volt tole amugy, de tenyleg ezen mi tartott 50 percig?:D

"De nem tudtam mert táska volt a kezemben hajam előre hullott volna"

Taskat lerakod, hajadat fuled moge turod es kesz is:D

Te olyan tipikus minden jelentektelen dolgot tul bonyolito ember lehetsz

2020. dec. 18. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Hány éves a párod? Nem mindegy. Ez a türelmetlenség, és felesleges feszültséggenerálás egy éretlen tinédzsertől még úgy ahogy, de elfogadható.

Nekem furcsa, és érthetetlen a viselkedése, ezalatt a jelentéktelen dolog miatti bosszankodását, és a büntetésből adott enyhén leszóló megjegyzését értem.

Ha 1x-i eset akkor megbocsátható, rendszeresség esetén megmutatja a személyisége rejtett negatívumait.

A következő szituáció még friss, tegnap esett meg velem. A párom napok óta segített egy hivatalos ügy elintézésében, de rossz címre küldtem az emailt. Töredelmesen beszámoltam neki arról, hogy elcsesztem, és kértem, hogy ne haragudjon. Erre elnevette magát, majd azt válaszolta, hogy nem ezért fog rám haragudni, és néhány telefonhívással korrigáltuk a dolgot. Abban a pillanatban 'újra beleszerettem'.

A normális kommunikáció, és a másik fél megtartására való igény kimutatása itt kezdődik.

2020. dec. 18. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
bárhogy is gondolkodom, elképzelni nem tudom, mi tarthat ezen 30 másodpercnél tovább, nemhogy egy óráig:DD
2020. dec. 18. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Még cipőcskéről akar képet... Meleg vagy fétises?
2020. dec. 18. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

"Ha 1x-i eset akkor megbocsátható, rendszeresség esetén megmutatja a személyisége rejtett negatívumait."

köszönöm, professzor úr. mennyivel tartozom?

2020. dec. 18. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

4. :D :D :D :D :D

Amúgy lehet, hogy nem is ez volt a baja, most ebben az időszakban mindenki feszültebb szerintem. Én is olyan dolgokon akadok ki, amiken nem szoktam, mert féltem a szeretteimet, nehezen bírom a bezártságot, stb.

Szóval ez most alapból egy nehéz időszak.

2020. dec. 18. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben sok kis apróságon összevesszünk.

Rövidesen el is búcsúztok egymástól.

Nálam sok kis apróság = egy nagy, nem pardonálható dolog.

Ffi.

2020. dec. 18. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem tudom elképzelni a szitut, mi tarthatott neked ebbe eddig.... ez tényleg az a 10mp-es művelet. És emiatt jogosnak érzem a párod kiakadását.

Emellett egy ilyen kérést max egy 18éves fiúkától tudok elképzelni...

2020. dec. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!