Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte mindennap találkozunk mégis aligha szexelünk egyszer egy héten. Legutobb már csak orál volt ráadásul az is egyoldalú. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk. Fél éve vagyunk együtt. Mióta megint korlátozások vannak a covid miatt nagyon sok időnket töltjük együtt. Minden estét együtt töltünk szinte. (Nem mindig alszunk együtt van, hogy 8ra megyünk haza). Ennek ellenére aligha egyszer van szex egy héten. Eddig úgy volt, hogy amikor együtt aludtunk mindig volt szex. Legutobb már csak leszoptam es nem kaptam cserebe semmit. Regebben az oral csak elojatek volt, most is azt hittem, hogy utana majd szexelunk, erre elelvezett, magara huzta a takarot es aludt. Nekem ez borzasztoan rosszul esett. Sosem szexeltunk sokat, nekem sem olyan hű de nagy a libidóm de azért heti 3-4re szükségem van. Mikor ez az alvós eset történt gondoltam, hogy biztos faradt volt vagy ilyesmi. Masnap este egy szal bugyiban fekudtem mellette hozzabujva es szoszerint semmi nem tortent. En nagyon szerelmes vagyok belé es elmondasa szerint ő is szeret. Tenyleg rengetegszer olel meg es nagyon sokat csokolozunk, óv, félt mindentől, de a szex nagyon kevés. Kétségbe vagyok esve, hogy emiatt lesz előbb vahy utobb vege. Nem akarom elvesziteni. Fogok vele is errol beszelni csak eddig nem volt ra alkalmam.2020. dec. 13. 10:19
11/13 anonim válasza:
Esetleg valami probléma a háttérben? Pl a munka?
Nekem is volt olyan idő, hogy a munkahelyi problémák miatt lecsökkent a libidóm. Amint megoldódtak napi 3 de van, hogy 5+ szex is belefér 👌😅 Mint mindehol a legfontosabb a kommunikáció. Beszélgess vele és ne félj :)
12/13 anonim válasza:
Jesszus a nők mindig azzal vádolják a férfiakat hogy csak szexet akarnak semmi mást. Amikor meg nem szexelnek akkor meg az a baj :D
13/13 anonim válasza:
Hogy tudtok összeállni ilyen gyökerekkel? Hol az önbecsülésetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!