Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tennétek, ha halálosan beleszeretnétek egy olyan férfiba, akinek durván kettős személyisége van?
Figyelt kérdés
És ez csak később derülne ki!
Erre gondolok:
0:21-től nézzétek a videót.
Fájó szívvel de otthagynátok, vagy megpróbálnátok neki segíteni, mellette maradnátok?
2020. dec. 13. 09:23
11/12 anonim válasza:
"Akkor ezek az emberek hogyan élnek minden nap?"
Nem tudom. nem is érdekel. Semmi ilyennek nem akarok a részese lenni.
12/12 anonim válasza:
Én már voltam a részese, próbáltam megmenteni önmagától, nem lehetett. Majdnem megölt, gyakorlatilag minden szinten. Qvanehéz volt felállnom utána. Azóta meg úgy vagyok vele, foglalkozzon az ilyen selejtekkel az, akinek két anyja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!