Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi megy a fejében?
Figyelt kérdés
A parommal 1 éve vagyunk együtt.
Nagyon kontrolláló narcisztikus típus.
3 havonta ha egyszer találkozok az egyik barátnőmmel..ma egy ilyem volt
Lementem hozza 4 orara
És mintha egy másik emberrel beszelten volna a párom szemelyeben
Megtanultam mindig irni kell.neki
Mindig elkell.mondani mikor hol leszek épp mit teszek
Elkell köszönnöm allandoan
És igyekeztem
4 oran keresztul színte allandoan a kezembe volt telefon hogy írjak neki
És leszart
Ok
Igen
Ilyen válaszokat adott
Nagyon rosszul.esik ez nekem
És nem tudom mivel tehetném jóvá
Aztán hirtelen jo kedvé lesz es mintha mi se történt volna rendes lesz
Legalábbis rendesebb újra
Nem tudom felfogni
2020. dec. 12. 22:02
1/4 anonim 

válasza:

Mit akarsz jóvátenni? Hogy még arról is részletesen be kell számolnod neki, ha szarni mész? Nem tudom, az ő fejében mi járhat, de téged se értelek...
2/4 anonim 

válasza:

Irigy, önző. Ha vki mással jól éreznéd magad, az neki fáj. Hát belédrúg, elrontja a kedved, bűntudatot generál. Ebben a negatív erzetedben lubickol/hízlalja az egojat/elvezkedik, amíg úgy nem érzi, h elég volt. Aztán "normális" lesz. Addig menekülj, míg tudsz, mert egy idő után zombi leszel mellette.
4/4 anonim 

válasza:

Úgy érzed lelkiismeret furdalást keltett benned?Még Te vagy a hibás amiért találkozni mertél a barátnőddel?A nárcisztikusok mesterei a bűntudatkeltésnek,menekülj Tőle,ahogy előttem is írták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!