Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatban élő férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatban élő férfiak jelentős része feltehetően homoszexuális hajlamokkal rendelkezik. Nem lenne tisztességesebb ezt felvállalni?

Figyelt kérdés

Persze mindenki azt mondja, hogy ez inkább a fiatal lányokra igaz, hiszen ők smárolnak "viccből" a barátnőjükkel részegen a buliban. Valójában a tudomány szerint a pasik nagyobb eséllyel lesznek homoszexuálisok, mint a nők. Szóval ha eddig elképedtél azon, hogy milyen sok smárolós fiatal lány van, akkor képedj el azon is, hogy mennyi egymással smárolós fiatal srác lehet. De miért nem látjuk őket?

Titkolják.

Persze a tudományos kutatásokból, melegprostik beszámolójából, akikhez házas/párkapcsolatban élő emberek járnak stb. tudjuk.

Nagyon tisztességtelennek tartom ezt. Ma már ez a jelenség elfogadott, miért nem vállalják fel?

2020. dec. 12. 08:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
66%

“ meleg pasikról nem lehet egzakt értelemben tudományos vizsgálatot készíteni”

Ehhez kepest az LGBTQ szociologiai es biologiai hatteret egeszen sok ember kutatja, es parezer kutatas volt rola. (Es ez meg nem is a gendertudomanyok temakore, az egy masik, meg szelesebb terulet lenne.)

“ A jelentős rész jelenlegi becslésem szerint minimum 1/3.”

Amikor ilyen allitasban a becslesedre hivatkozol, akkor tenyleg nem erzed, hogy mennyire rohejes is erre tenykent hivatkozni?

Az itteni ervelesi hibad: [link]

Amit te “modellnek” hivsz, azt a tudomany egeszen konkretan hipotezisnak hivja. Olyan dolognak, ami az alkotojanak elkepzelese szerint igaz, viszont bizonyitek nincs ra.

Attol, hogy egy viselkedesi forma mogott te egyertelmuen kijelented, hogy csakis egyetlen masik dolog allhat, az bizony konkretan semmit nem jelent. Az ilyen nemletezo ok-okozat osszekotese ez az ervelesi hiba: [link]

“Csakhogy itt nem nekem kell bizonyítanom, hanem neked.”

Es itt egy nepszeru hulyeseg. Annak kell bizonyitania valamit, aki allitja. Ha te azt allitod, hogy az eg lila, akkor azt NEKED kell bizonyitanod, nem a tobbi embernek kell bizonygatnia, hogy de hat kek.

A te ervelesi hibad: [link]

Occam borotvajat nepszeru dolog felhozni, de ahogy latom, nem nagyon tudod ertelmezni. Segitek a tudomanyos, mai ertelmezesevel: “ Ez pedig az, hogy amennyiben egy jelenségre két magyarázat is adódik, akkor a jelenség maga nem igazolja a bonyolultabb magyarázat többletfeltételezéseit.”

Mondjuk jelenseget nem mondtal, de ezt atugorva, Occam borotvaja pont azt mondja ki, hogy attol, hogy egy ferfi mondjuk szereti a romantikus filmeket vagy szokott mosogatni, attol meg nem az a logikus magyarazat, hogy homoszexualis.

Az meg, hogy analis szex = buzulas megintcsak hulyeseg. Akkor minden no, aki szereti az analis szexet, az valojaban ferfi akar lenni? (Engem finoman szolva sem erdekel ilyen szempontbol ferfikent a dolog, de a prosztata izgatasa mindket nemnel ugyanugy megvalosul.)

Es hogy a kerdesedben rejlo ervelesi hibadat is idevegyuk: [link]

Az tisztan latszik, hogy a logikus gondolkodas nem a te asztalod, de azert a fenti hibakon elgondolkozhatnal.

Es tudom, hogy nehezet kerek, hisz pont az egyszerubb emberek szeretik a vilagot kizarolag fekete-feherben latni, mert akkor legalabb megertik a faek egyszerusegu valaszokat. Az mar nem zavarja oket, hogy igaz-e, a bonyolultabb valaszokat ugysem ertenek meg...

2020. dec. 13. 02:27
 52/89 A kérdező kommentje:

"Ehhez kepest az LGBTQ szociologiai es biologiai hatteret egeszen sok ember kutatja"

Nem igazán tudják kutatni, mivel a melegek bujkálnak, így nincs nagyon mit kutatni. Egyéb vizsgálatok vannak, amikről mindenki mást mondd. Korábban hivatkoztam egy 2015-ös evolúciós pszichológiával foglalkozó könyvre, amiben nem oldották meg még az evolúciós szerepét sem a jelenségnek.

"Amikor ilyen allitasban a becslesedre hivatkozol, akkor tenyleg nem erzed, hogy mennyire rohejes is erre tenykent hivatkozni"

Nem tényként hivatkozom rá. A kérdésben is ott van, hogy "feltehetően".

"Attol, hogy egy viselkedesi forma mogott te egyertelmuen kijelented, hogy csakis egyetlen masik dolog allhat, az bizony konkretan semmit nem jelent."

Nem állítom, hogy csak az állhat mögötte, azt viszont erősen valószínűsítem, hogy igen.

"Az meg, hogy analis szex = buzulas megintcsak hulyeseg"

Ezt sem mondtam.

Az a baj veled, hogy nagyon erősen a támadásra koncentráltál, hogy megtaláld az én állítólagos érvelési hibáimat. Azt viszont nem vetted észre, hogy te beleestél egy rakás szalmabábba. Ezért is nem mentem végig az összes érvényeden, mert tele van az asztalon egész csúsztatással.

2020. dec. 13. 02:45
 53/89 A kérdező kommentje:

"l: “ Ez pedig az, hogy amennyiben egy jelenségre két magyarázat is adódik, akkor a jelenség maga nem igazolja a bonyolultabb magyarázat többletfeltételezéseit"

Segítek egy kicsit:

Van egy lány, akivel most ismerkedem. Az előző pasija egy suhanc volt. Azon kívül, hogy borzasztóan viselkedett, még szexuális életük sem volt. A srác addig jutott el MINDIG a csajjal, hogy az kicsapta neki, de szexelni már akart.

Na, most: miért nem kefélte meg az a srác azt a nőt, akivel egy rakás pasi randizna (de amúgy majd az én csajom lesz...)

Itt vannak a te magyarázataid:

1. Egy lúzer volt, önbizalomhiányos, stb.

2. Szeretője volt.

Az én magyarazatom meg ez:

3. Meleg volt.

Na, ez ugyan nem kettő, hanem három érv, de mindegy. Lássuk az egészet:

Lúzer volt? Az. Csak tudod, egy huszonéves srácban magasan van a tesztoszteron szint. Itt a GYIK-en is van egy rakás szűz lúzer, akik már igencsak betennék a fütyköst még egy ronda csajnak is. Szóval nem valószínű, hogy ne akart volna kefélni egy olyan nővel.

2. Szeretője lett volna? Ugyan! Egyáltalán örülhetett, hogy az a lány szóba állt vele. Nem volt annak szeretője, csak szerencséje volt, hogy EGYSZER tált egy kívánatos nőt.

Tehát levagdostam ezeket az naiv magyarazatokat. Egyetlen modell maradt:

A srác meleg volt.

Ezért nem tudott szépen bánni azzal a vonzó nővel mert nem szerette. De nem is vonzódott hozzá, mert a bunkó pasik legalább megkefélik a nőket. Az, hogy kicsapatta magának a nővel néha, csak látszat volt. Utána alig várta, hogy menjen a dolgára. Nem akart dugni a nővel, mert nem vonzotta.

Tehát igen, a srác meleg volt. Ez az egyetlen magyarázat.

2020. dec. 13. 03:04
 54/89 A kérdező kommentje:

"Az tisztan latszik, hogy a logikus gondolkodas nem a te asztalod, de azert a fenti hibakon elgondolkozhatnal"

Gondolkodni éppenséggel neked kellene.

Egy pasi KÉTSZER nagyobb valószínűséggel lesz homoszexuális.

Sok olyan lány van a világon, akiknek homoszexuális hajlamaik vannak? Igen, SOK. Nem ritka az, hogy talász olyan nőket, akik benne vannak ebbe-abba. Pasiból viszont MÉG TÖBB olyan van.

2020. dec. 13. 03:12
 55/89 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Ez meg mi a csuda?

De most tényleg!

Mi ez az agymenés??

"A férfiak azt a hazug képet állítják a világ elé, hogy a homoszexualitás ritka köztük mint a fehér holló..."

2020. dec. 13. 07:47
 56/89 anonim ***** válasza:
77%

Mi az hogy "hazug képet állít"-anak?

Hogy jelenthetsz ki ilyet??

Honnan tudod?

Nem csak te látod bele?

Az emberek élik az életüket, és közben vmilyen kép kialakul róluk a TÖBBIEKBEN!!

Pl. benned...és?

Biztos, hogy objektív??

2020. dec. 13. 08:02
 57/89 A kérdező kommentje:
Most nem tudok vászaszolni, majd később visszatérek a témára.
2020. dec. 13. 08:14
 58/89 anonim ***** válasza:
77%

Biztos, hogy objektív a kép bennded erről az egészről?

Ha valaki barna kabátban jár, de benned FÖLMERÜL, hogy ő valójában kéket akarna, akkor már igazad is van?

És az az ember mindjárt "képmutató"?

2020. dec. 13. 08:18
 59/89 anonim ***** válasza:
71%
Nemcsak képmutató, egyenesen "tisztességtelen", miként azt a bevezetőben írod?
2020. dec. 13. 08:21
 60/89 anonim ***** válasza:
77%

Barna hajam van.

Én ezt a "hazug képet" állitom a világ elé?

2020. dec. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!