Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi fér még bele a másiktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi fér még bele a másiktól?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy-egy impulzív megjegyzésre, vagy egy elcsattanó pofonra is akár.
2020. dec. 8. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Még a saját anyám is csak 4-5-ször suhintott meg egész életemben, azt is akkor, mikor hatalmas gané voltam vele. Ha a párom ilyet tenne, egy órája lenne elpakolni és akkor még nagylelkű voltam.

Felnőtt, értelmes emberek vagyunk. Néha fel szoktuk emelni a hangunk, de egyesekkel ellentétben (akik itt kérdezgetik, hogy melyiküknek van igaza) mi nem ellenfélként, hanem csapattársakként kezeljük egymást ilyenkor is. És a problémát megoldandó, beszélgetünk, nem harcban állunk.

Tudom, hihetetlen. De aki háborúzna velem, azt nem tűrném meg az otthonomban. Aki megüt, azt főleg nem.

2020. dec. 8. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ügyved mondta hogy a válàs valojàban nem ott kezdödik amikor hozzá bejönnek hanem amikor elhangzik az elsö csunya/méltatlan szo a kapcsolatban.

Azaz ahol megszünt a másik tisztelete onnanstol mèlyrepülés

Altalaban ez sokaknak belefér nem ekkor rohannak vàlni hanem késöbb mikor már tarthatatlan lesz.megcsalások miegyebek

2020. dec. 8. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem fér bele.

Repül.

2020. dec. 8. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se fér bele.
2020. dec. 8. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele egyik sem. Az ilyen nem áll meg egy pofonnál, aztán a vége vagy a temető lesz vagy a kórház. Nem, köszi, erre tudod ki vágyna.
2020. dec. 8. 21:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki kezet emelne rám, azonnal otthagynám. egy-egy olaszos veszekedés még nem válóok, pláne, ha mindkét fél impulzív, de ahogy azt érezném, hogy nem tisztel, elgondolkoznék azon, hogy van-e értelme folytatni,
2020. dec. 8. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Mi tiszta olaszosak vagyunk, két hirtelen haragú naggyon érzelmes ember. Persze nem minden nap veszekszünk, de elég sokszor. Én úgy gondolom inkább ez, mint hogy tüskék maradjanak. Én nem emelem meg a hangom, hanem csak nagyon provokatív vagyok, ő ha kiakad kiabál. Eddig 1x pofozott fel figyelmeztető céllal, mert azzal szekáltam hogy papucs, mert hagyja hogy pofozgassam (nem erősen, csak hogy felhúzzam). Persze, gyerekesek vagyunk mindketten, de amilyen szeszélyesen veszekszünk olyan szenvedélyesen tudunk szeretni, és bocsánatot kérni is. Nem mindenki előtt csináljuk, és tudunk értelmesen beszélgetni is. Csak akkor durvább picit amikor direkt húzom fel (általában megbánt előtte és bántással védekezek -jellemhibám, de javul), ha rendesen kiakad sosem erőszakos, pedig csaltam már meg, és akkor sem lett aggresszív. Ha tényleg teljes erővel felpofozna (ami k*ra fájna mert küzdősportol) akkor kidobnám, ő is tudja. 24/L 9 éve együtt
2020. dec. 8. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen megjegyzést mindenki tesz a másikra ha nagyon összevesznek, ez normális. A fizikai erőszak viszont nem az.
2020. dec. 9. 06:27
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
A fizikai agresszió nem fér bele egy kapcsolatba, kivéve, ha szado-mazok.
2020. dec. 9. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:

A veszekedés belefér,de azért ott sem mindegy, mit kiabálnak a felek. Az

- elegem van abból hogy mindig eztmegazt csinálod, miért nem tudsz normális lenni, meg fogok bolondulni miattad -

Még belefér. A

- megöllek ha ránézel a Bélára

Már nem fér bele. -

A pofon egyértelműen válóok.

2020. dec. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!