Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a páromért?
Párom (25F) jelenleg sajnos nem dolgozik, 4. hónapja nem talál állást. Ezze alapvetően nincs oly nagy probléma, viszont a megtakarításait gyorsan elkezdte felélni. Ami a legzavaróbb számomra, hogy havonta 50 ezret költ cigire... rengeteg. Napi egy doboz + néha 1-2 energiaital is. Sokszor úgy látom, hogy jelenleg ez okozza a legnagyobb örömöt az életében a kilátástalan munkakeresés miatt. Sajnálom őt és próbálom motiválni, hogy ne legyen maga alatt, hiszen fiatal és előtte még az élet, de annyira rombolja magát... rengeteg az a cigaretta mennyiség és azok a káros, drága löttyök... :( :( :(
Tudom, ha magától nem látja be, akkor nem lesz jobb. Valaki volt már hasonló cipőben?
Én nem dohányzom, 23N.

Nekem volt egy ilyen rövid kapcsolatom, annyi különbséggel, hogy a pasi dolgozott, viszont a fizetését két hét alatt elverte, cigi, energiaital, csak ő még mellette fizu után egy két bulit is beiktatott. Napi egy doboz cigi elment, meg kettő három energiaital, abból is hell, vagy valami drágább. Én nem cigizek, nem verem el a pénzt, van és volt is tartalékom, de mikor vele voltam és ő elverte a pénzét már, akkor engem próbált lehúzni, hogy vegyek neki cigit, kaját, energiaitalt, ebből nem kértem, szakítottam. Azóta már férjnél vagyok, aki nem cigizik, nem bulizik/iszik, nem veri el a pénzt felesleges dolgokra, így már van közös saját házunk, mindkettőnknek volt megtakarítása, és a kislányunknak is meg tudjuk venni, amire szüksége van.
29 N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!