Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megóvni a barátnőmet és az egész kapcsolatunkat?
Én egy csúnya fiú vagyok, a barátnőm viszont bombázó. Évek óta együtt vagyunk, de az utóbbi időben elkezdtem nagyon félteni. Szeretném megóvni a férfiaktól, ha más férfi csak rá néz engem már szétvet az ideg, a féltékenység. Nem szeretném őt soha elveszíteni. Hogyan védjem meg őt és a kapcsolatunkat, hogy örökre együtt maradhassunk?
[Poénkodós, kötekedős válaszokat mellőzni!]
Köszönöm mindenki válaszát!
Reggel beszélek vele, de annyiban még segítsetek már legyetek szívesek, hogy mégis hogyan kezdjek bele?
"ma 00:02" vagyok:
Természetesen jót tehet Neked, ha megbeszéled vele, de ez elsősorban most nem megbeszélés kérdése. Ez most egy egyszemélyes probléma, csak a Tied, a barátnőd abban tud segíteni, hogy meghallgat, ami nem kis segítség.
Nem tudom azonban a korotokat, és hogy elég érettek vagytok-e ahhoz, hogy ezt kulturáltan, kellő empátiával és fegyelemmel megbeszéljétek. Meg kell próbálni!
megint 00:02:
Most olvasom csak a kommentedet. Hogy kezdj bele? Ajjajj, akkor inkább ne is kezdj bele...
Először is: ilyen dolgokat nem reggel beszélünk meg. Reggel nem lehet lelkizni, aki próbálta, tudja.
Másodszor: Te tudod, mit akarsz mondani igazából. Miért mástól kérdezed, hogyan kezdj bele.
Harmadszor: Te ismered a barátnőd. Te tudod, hogyan lehet neki felvezetni egy ilyen témát. Mi honnan tudjuk?
Már megint azt érzem, mint a tiniknél általában, hogy azt hiszed, minden kapcsolat ugyanúgy működik, minden helyzetre van egy 'standard' megoldás. NINCS!!!
00.08as vagyok.
sehogy ne kezd bele, az lesz a legjobb. Ezt magadban kell lerendezni, hogy magadban elhidd, hogy tényleg szeret és tetszel neki, még ah te magadnak nem is, és azért van veled. nemtudom milyen a barátnőd, hogy hogy viseli az ilyen hisztiket, féltékenységet stb, de ha az én pasim lennél akkor nagyon kiakadnék egy ilyenen mint amiket ide leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!