Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elmondanátok a véleményeteket az alább leírtakról?
Adott egy rendes normális lány, aki összejött egy mindenki által leírt semmit érő sráccal, egy hónap ismeretség után összeköltöztek, közben a lány eldobta magától és elfordult tőle a viselkedése miatt az összes barátja, ismerőse akikkel addig jó viszonyban volt mára csak a srác maradt neki, akivel megcsalás útján jött össze. Belerángatta a lányt a félrelépésbe, azóta teljesen kifordult magából.
Volt esetleg valaki ilyen helyzetben, mi lett belőle, meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?
Köszönöm a válaszokat.
Senki nem mondta, hogy okosok vagyunk csak nem szeretnénk hogy tönkre tegye az életét.
Senki nem akar neki rosszat, és mindenki egyértelműen úgy látja hogy nagyon rossz irányba tart.
Mára teljesen elzárkózott a sráccal, senkije nem maradt, senkit nem keres. 2 hónapja van együtt vele, ez idő alatt többször hiányzott a munkahelyéről is (kb. 1 hónapot), előtte mindíg rendesen járt dolgozni. Lassan kirakják a munkahelyéről is.
nem tudom, szerintem ez tiniként még elfogadott, de egy felnőtt embernek éreznie kéne a tettei súlyait.
azzal teszed neki a legjobbat, ha hagyod, hogy egyedül bírkózzon meg ezzel és megtanulja egy életre, hogy hogyan kell megbecsülni valakit.
ha a barátai tényleg a barátai, akkor nem lesz egyedül és újra egymásra fognak találni, de nem kell más szemetét neked takarítanod.
Mást úgyse nagyon tudok, csak hagyni hogy csinálja ahogy akarja.
Csak az a helyzet, hogy én szeretem őt, a másik meg hogy rettentő nehéz végignézni ahogy magából kifordulva tönkreteszi az életét.
De mivel teszi tonkre az eletet? Drogoznak? Lopnak? Futtatja a ficko?
Ha nem, esetleg szerelmes. Esetleg most nagyon jo neki. Es ha egyszer majd rossz lesz, az nem most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!