Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakító ok, ha nincs szex a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakító ok, ha nincs szex a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Augusztusban megismertem egy lányt, és nagyon jó a kapcsolatunk. Tudni kell róla, hogy kicsit depis volt, mert az eddigi exei csak kihasználták, lefektették aztán dobták. Sokat mesélt róla, és hogy neki olyan társra van szüksége aki, aki nem csak húsként tekint rá. Sokat beszélgettünk, sokat időt töltöttünk együtt, és egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy megtaláltam az igazit. Csakhogy az utóbbi 1-2hétben kezdett célozgatni rá (egyre inkább félreérthetetlenebbül) hogy szeretne lefeküdni velem, olyan is volt, hogy csókolózás közben illetlen helyen simogatott. Eleinte próbáltam elterelni a témát, vagy elsiettem valami kitalált ürüggyel, de mára konkrétan megkérdezte, hogy miért nem akarok lefeküdni vele. Tudja, hogy szűz vagyok, és hogy még időre van szükségem, de most átesett a ló túloldalára, és azért depis, mert nem tekintek rá "nőként". 22éves vagyok, a barátnőm pedig 23.

2020. dec. 5. 22:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Elkeserítőek a válaszok? Az lesz elkeserítő ha a töketlenkedesed miatt lelép a csaj
2020. dec. 6. 00:09
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Megérdemlitek egymást. :D

N

2020. dec. 6. 00:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
En nokent irom nekem volt ffi parom aki varni akart a szexszel egesz sokaig huztuk, 1,5 ev alatt oralnal nem jutottunk tovabb addigra meg romokban volt an onbecsulesem. O keszen all teged mi tart vissza=?
2020. dec. 6. 00:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, én ennyit nem várnék, ez töketlenkedés, és nekem is az fordulna meg a fejemben, hogy nem is kellek a másiknak.
2020. dec. 6. 00:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Az #1 választ én írtam és lány vagyok.

E

Nem vagyok híve az első randikon való szexnek, de az 5 hónap az túl sok. Senki nem fog ennyit várni.

Hogy őszinte legyek, nem is értem, hogy neked nincs igényes és.

1-2 hónap az, amire azt lehet mondani, hogy oké, ennyi belefér.

2020. dec. 6. 00:37
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

KIFEJEZTE hogy akarja de te nem akarod. Innentől kezdve ugyanazt csinalod mint az exei: az akarata ellen cselekszel. Csak mas okbol.

Bar sztem kamu.

2020. dec. 6. 00:48
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
wa are yu geh?
2020. dec. 6. 06:18
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Az nem normális srác aki öt hónapot vár, hanem egy mimóza nyomi. Egy hónap vagy 3-4 randi után meg kell fektetni a csajt.
2020. dec. 6. 07:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő nem az akarta mondani hogy megbántották, ezert olyan párt keres aki nem fekszik le vele! Aki végre megbecsüli azt még jobban kívánja mert nincs hát benne gátlás.
2020. dec. 6. 07:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőként rettenetesen megalázónak tartanám, ha visszautasítana a férfi, akivel járok. Valószínűleg nem találkoznék többet ilyen pasival.
2020. dec. 6. 07:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!