Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg sokkal rosszabb öregen, mint a férfiaknak?
Hiszen elvesztik a külső bájukat, amiért a férfiak többsége szereti őket! Mert ha tetszik ha nem, a nőket legfőképp a kinézetük miatt szeretik a férfiak.
A nőnek meg ugye elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél.
Ráadásul a nőknél már 30 év felett nem sokkal elindul ez a leépülési folyamat, mint a virág, ahogy hervad el, 40 felett meg már alig akad vonzó, kívánatos nő.
Komolyan én sajnálom őket, milyen nehéz lehet nekik megélni ezt a folyamatot, hogy gyorsan elvesztik az egyetlen jó tulajdonságukat, a külső szépségüket, és utána nem marad semmi 40 felett, és csak várják a végét...
Na mit mondtam! Tipikus! A kérdésről és a tényekről már tereli a szót, mert nincs indoka, és jön a kérdező szidása! Minden 2. kérdésnél ezt csináljátok nyanyácskák, amikor elfogynak az érveitek. Nem veszitek észre milyen szánalmas? :DD
Persze, nem a szépség számít, de azért beleadtok mindent (minden csalást), hogy a külsőtökkel bűvöljétek el a pasikat! Álszent bagázs! :D
Szerintem mindenkinek rossz öregnek lenni. Kevés olyan embert hallottam még, aki a reumájáról lelkendezett meg a csípőprotézisének örült, hogy szükség volt rá.
Amúgy szerencsére a normálisabbja nem csak a külsejéért szeret mást, szóval nem kell aggódni, csak te maradsz magányos vénségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!