Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg sokkal rosszabb öregen, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Hiszen elvesztik a külső bájukat, amiért a férfiak többsége szereti őket! Mert ha tetszik ha nem, a nőket legfőképp a kinézetük miatt szeretik a férfiak.

A nőnek meg ugye elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél.

Ráadásul a nőknél már 30 év felett nem sokkal elindul ez a leépülési folyamat, mint a virág, ahogy hervad el, 40 felett meg már alig akad vonzó, kívánatos nő.

Komolyan én sajnálom őket, milyen nehéz lehet nekik megélni ezt a folyamatot, hogy gyorsan elvesztik az egyetlen jó tulajdonságukat, a külső szépségüket, és utána nem marad semmi 40 felett, és csak várják a végét...

2020. dec. 4. 13:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
Senki nem akar itt érvelni valami agyatlan 15 éves frusztrált, szűz kisfiúnak😂 szivem, ha eddig utaltak a nők, ezután is fognak. Plane ha mar öreg leszel, pocakos es rokkant. Már ha megéled. Na koccolj
2020. dec. 4. 15:49
 22/32 A kérdező kommentje:

Na mit mondtam! Tipikus! A kérdésről és a tényekről már tereli a szót, mert nincs indoka, és jön a kérdező szidása! Minden 2. kérdésnél ezt csináljátok nyanyácskák, amikor elfogynak az érveitek. Nem veszitek észre milyen szánalmas? :DD

Persze, nem a szépség számít, de azért beleadtok mindent (minden csalást), hogy a külsőtökkel bűvöljétek el a pasikat! Álszent bagázs! :D

2020. dec. 4. 16:14
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
#26 Kérdező, te normális vagy? Erre vered otthon, vagy mi? Nem lennék a helyedben. Nem Balázs vagy véletlenül? Neki van ennyi esze és még a stílus is hasonló...
2020. dec. 4. 16:17
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek rossz öregnek lenni. Kevés olyan embert hallottam még, aki a reumájáról lelkendezett meg a csípőprotézisének örült, hogy szükség volt rá.

Amúgy szerencsére a normálisabbja nem csak a külsejéért szeret mást, szóval nem kell aggódni, csak te maradsz magányos vénségedre.

2020. dec. 4. 16:33
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Te mar reggebben is irtal ki ilyem kerdest ugye? Nagyon rossz lehet neked hogy ennyire megkeseredett vagy. Nem itellek el, sajnàllak szegenyke. Kitartas! Talan egyszer osszejon neked is valami
2020. dec. 4. 17:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂 szegényke, hogy megkapja a magáét. De nem sajnálom, szenvedjen a kis majomka
2020. dec. 4. 17:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,én azért néznék úgy ki, mint Shakira 43 évesen.
2020. dec. 4. 17:45
 28/32 anonim ***** válasza:
27 és csupa Shakira ül egy átlagos szülői értékezleten, ugyebár...
2020. dec. 4. 18:13
 29/32 anonim ***** válasza:
28 sok boldog anyuka ül szuloin.
2020. dec. 4. 18:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Annak a nőnek igen, aki kapcsolatfüggő és aki betegesen fiatal akar maradni. Rengeteg nőt ismerek, aki teljesen boldog és elégedett az életével 60-70+-osan is, közöttük van olyan is, aki már évek óta egyedülálló. Tudni kell megtalálni azokat a dolgokat, amik örömet okoznak, és nem abban mérni a boldogságot, hogy mit gondol rólunk a környezetünk és hány ember izgul ránk az ellenkező nemből.
2020. dec. 4. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!