Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak hogy nélküle is szeretnék bulizni?
Távkapcsolatban élünk.
És amikor találkozunk akkor általában elmegyünk bulizni.
De nem csak ketten ha nem az összes többi barátom/barátnőm.
Amikor mondom neki hogy : szeretnék a csajokkal is lenni.
Akkor ez a válasza: eleget vagy szabadon.
:S:S
Meg hogyha egyedül hagy akkor biztos flörtölök. :S
Pedig csak a barátnőimmel szeretnék beszélgetni meg stb..
De nem érti meg...
Ha meg kicsit dúrvábban mondom neki akkor pedig megsértődik:S
Most is aug.20-án lesz a köv.buli,és kérdezték a csajok hogy 'megint ott lesz??':S és mondtam hogy majd megpróbálom "lerázni" valamennyire :S
Csak nem tudom hogy,hogy :(
Ha az az indoka, hogy biztos flörtölni fogsz, akkor hülye, már ne haragudj. Azt hiszi, hogy egy távkapcsolatban máskor nem lenne lehetőséged flörtölni, csak buliban? Másrészt ennyire nem képes megbízni a barátnőjében, hogy rögtön azzal vádolja, hogy flörtölgetni akar buliban, akkor nincs is értelme az egész kapcsolatnak. Üljetek le és beszéljétek meg, mondd meg ezt neki, és ne hagyd, hogy elterelje a témát. Ha nem érti meg, akkor szerintem szakítsatok, még éretlen a srác.
Amúgy meg nem dúrvábban, hanem durvábban. Iszonyú ronda így hosszú ú-val látni...
Ha ezekkel a barátokkal is annyit tudsz találkozni, akkor is meggondolandó...
Fontosabbak ők?
nem fontosabbak.
de vele egésznap együtt vagyok. (akkor)
a barátaimmal meg csak buliban tudok találkozni.
mert ha véletlen mondom neki h már megbeszéltem egy barátnőmmel talit akkor egyből megsértődik hogy ő biztos fontosabb.
az itteni barátaim azt mondták hogy ne hagyjam hogy kisajátítson. ha nem érti meg szükségem van barátokra rajta kívül akkor dobjam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!