Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjam meg neki? Vagy jó ötlet?
Pàrom bérel egy családi házat. Én nem tudok ott élni mert messze a munkahelyem. Egyébként neki is messze van.
Amíg nincs elég pénz családi házra én azt szeretném ha bérelnénk egy lakást közösen. Ahonnan az ö munkahelye is közel van és az enyém is. Idövel ha lesz elég pénz házra gondolkodhatnánk tovább.
De én teljesen feleslegesnek látom hogy annyi pénzt fizet egyedül a házért. Így gazdaságosabb is lenne, a felét fizetném a lakásnak persze.
Csak nemtudom hogyan gyözzem meg hogy hagyjuk a fenébe azt a bérelt házat. Nincs is jó helyen. Csomó pénz havonta. Nekem a munkahelyem messze, és neki is.
Sokkal több pénz megmaradna. És kèsöbb lehetne házunk is.

Állj!
BIZTOS, hogy együtt akar élni veled???
Mondta többször hogy kéne nekem is auto hogy tudjak járni töle munkába. Ha neki nem kell az autó, ott vagyok hétköznap is.
De ígyis messze van az a hely mindentöl. Praktikusabb lenne máshol.

Észérvekkel győzd meg. Azzal, amit itt leírtál.
Messze van, nem tudtok együtt lenni, folyik a semmibe a pénz.
Igen észérvekkel kéne.
De mlat rengeteg a munkaja faradtan jar haza. Valoszinu vegig se hallgatna vagy az agyara menne. Ünnepek között nyugalom lesz, nimcs munka. Nala is leszek. Akkor leülök vele egy üveg bornál

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!