Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mondjam meg neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjam meg neki? Vagy jó ötlet?

Figyelt kérdés

Pàrom bérel egy családi házat. Én nem tudok ott élni mert messze a munkahelyem. Egyébként neki is messze van.

Amíg nincs elég pénz családi házra én azt szeretném ha bérelnénk egy lakást közösen. Ahonnan az ö munkahelye is közel van és az enyém is. Idövel ha lesz elég pénz házra gondolkodhatnánk tovább.

De én teljesen feleslegesnek látom hogy annyi pénzt fizet egyedül a házért. Így gazdaságosabb is lenne, a felét fizetném a lakásnak persze.

2020. nov. 28. 18:50
 1/8 A kérdező kommentje:

Csak nemtudom hogyan gyözzem meg hogy hagyjuk a fenébe azt a bérelt házat. Nincs is jó helyen. Csomó pénz havonta. Nekem a munkahelyem messze, és neki is.

Sokkal több pénz megmaradna. És kèsöbb lehetne házunk is.

2020. nov. 28. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem akar még veled össze bútorozni, máskülönben már rég megtette volna ezt az előre lépést. Neki így jó, és kényelmes. Eroltetheted, de nem lesz hosszú tavon jó ötlet.
2020. nov. 28. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Állj!

BIZTOS, hogy együtt akar élni veled???

2020. nov. 28. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondta többször hogy kéne nekem is auto hogy tudjak járni töle munkába. Ha neki nem kell az autó, ott vagyok hétköznap is.

De ígyis messze van az a hely mindentöl. Praktikusabb lenne máshol.

2020. nov. 28. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:
De aztàn lehet igazatok van és mégse akar. Nemtudom hogy üljek le vele
2020. nov. 28. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Észérvekkel győzd meg. Azzal, amit itt leírtál.

Messze van, nem tudtok együtt lenni, folyik a semmibe a pénz.

2020. nov. 28. 19:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen észérvekkel kéne.

De mlat rengeteg a munkaja faradtan jar haza. Valoszinu vegig se hallgatna vagy az agyara menne. Ünnepek között nyugalom lesz, nimcs munka. Nala is leszek. Akkor leülök vele egy üveg bornál

2020. nov. 28. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
He? Össze akarsz költözni valakivel, aki meg se hallgatna? Normális vagy?
2020. nov. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!