Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Tegnap megláttam, hogy párom gyorsan bezárja a messenger ablakot, és rákérdeztem kivel beszélget, és azt mondta senkivel... (többi lent)

Igen lehettek átvitt értelemben is...
Tudod régen, amikor olyan helyzetbe kerültem, hogy valami gyanakvásra adott okot, akkor én sem kezdtem el otthon egyből a cirkuszt.
Inkább csak megfigyeltem apróságokat.
Egyiket a másik után...
Aztán mindig találtam valami kis magyarázatot, hogy biztos nem azért, biztos nem úgy van, biztos máshogy....
Utólag mindig rájöttem, hogy az ilyen egymást követő jelek, amikre az ember próbál elméleteket gyártani, az nekem már bizonyosság.
Rájöttem, hogy nem kell titokban nyomozgatnom, nem kell kételkednem, csak feltenni a megfelelő kérdést.
Aztán ha nincs válasz, akkor bizalom sincs.
Ha az nincs akkor kapcsolat sincs.
Kérdezz meg öt embert vagy akár tízet!
Mikor használná egy üzenetváltásban a lopott percek kifejezést?

A "lopott percek" mindent eláarultak/ nak....
Ebből szakítás lesz, vagyis le leszel nemsokára cserélve.

Ne haragudj de ha már több ilyen necces szituáció van, még mennyit akarsz várni? Még hányszor akarsz gyomorgörcsöt magadnak? Ne szégyenkezz, igenis mond meg neki, hogy beleolvastál és nem ok nélkül, mert olyat találtál, ami nem fér bele egy kapcsolatba.
Többször előfordult már, te magad mondtad, nem is bízol benne, ne húzd tovább az időt. Most még csak 30 éves vagy, simán újra kezdheted az életed nélküle. Ne alázd magad tovább, ez a férfi vagy megcsalt már téged, vagy készül rá.
22N

Az ilyen "baratkozos" pasi a legrosszabb.
Dugna, de beszri hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!