Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó stratégia hiszti kezelésére?
Figyelt kérdés
Előző kapcsolatomban sokszor belementem a játszmázásba, most nem akarok. Ha ignorálom a sértődését, akkor megunja? Nektek mi vált be?2020. nov. 24. 22:03
11/23 anonim válasza:
A hiszti egy akcióra adott reakció, vagyis általában oka van..hallgasd meg, figyelj rá és próbálj változtatni. Ha éretten viselkedsz egy kapcsolatban, akkor nem lesz hiszti. Ha csak méginkább belérúgsz azzal, hogy ignorálod a baját vagy beszólsz neki, csak rontani fogsz a helyzeten. Felnőtt kommunikáció a megoldás.
12/23 anonim válasza:
A #8 még nem látott élőben férfit, azaz nincs igazi tapasztalata, csak ez a lányregényes butaság.
Egyszer-kétszer menj bele a játszmába, de ha heti szinten előfordul, akkor dobd ki.
13/23 anonim válasza:
#10, 11: Felnőtt kommunikáció csak felnőtt emberekkel működhet. Aki viszont felnőttként is hisztizik, az szerintem megmaradt gyereknek. Hiszen még ha nem is minden tökéletes egy kapcsolatban, arra egy felnőtt ember nem hisztivel reagál. A hiszti nem probléma-megoldási eszköz, hanem csak zsarolásra/játszmázásra szolgál. Egy normális, értelmes felnőtt ember őszintén megmondja, hogy "nézd, ez és ez a problémám", nem pedig játszmázik.
14/23 anonim válasza:
14,a hiszti többnyire nem tudatos, hanem tudatalatti. Érzed, hogy valami zavar, de nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan micsoda, ezért a rossz érzést kivetíted a legelső apróságra ami zavar. Te magad is érzed, hogy nem így kéne reagálnod, de tényleg nem tudsz rájönni mi a gond.
Általában tényleg csak annyi, hogy egy kis osztatlan figyelemre vágysz.
Nyílvánvalóan vannak, akik érzelmi zsarolásra, manipulációra használják ezt, de elhiheted nekem, hogy ők a kisebbség.
10es voltam.
15/23 anonim válasza:
Már bocs 14es, de szerinted felnőtt embernek tényleg elnézhető, hogy egy 4 éves gyerek tudatossági szintjén mozogjon? Szerinted tényleg van a hisztire kifogás, mentség? Ne már basszus, az agyam eldobom az olyan tanácsoktól hogy figyeljünk oda a hisztisre meg ugráljuk körbe, nehogy még a végén bármit is fejlődjön vagy tanuljon. Valóban, erősítssük csak meg benne, hogy jó az amit csinál, hadd csinálja élete végéig 🤦♀️🤦♀️
16/23 anonim válasza:
Jutalmazás - szeretetmegvonás. Ajánlom Viktória kutyakiképzős videóit, ő nagy sikerrel dolgozik személyiségzavaros kutyákkal. Az emberek is ugyanígy működnek, mielött valaki betámad, hogy alázom a nőket, szóval nem tekintem egy kategóriámnak őket az állatokkal.
17/23 anonim válasza:
#16: Éppen azt akartam mondani, hogy egy felnőtt ember nem a gyerek szintjén mozog. És hogy egy felnőtt ember nem hisztizik, hanem őszintén elmondja, ha problémája van a másik emberrel, ahogyan az utolsó mondatomban is utaltam erre, de a jelek szerint nem voltál képes értelmezni a mondókámat. Pont arra akartam kihegyezni a történetet, hogy nem szabad engedni egy hisztiző felnőttnek, mert az gyakorlatilag csak zsarolás. Egy felnőtt emberben legyen már annyi tudatosság és önismeret, hogy nem gyerekként hisztizik. Viszont ha valaki megmarad ezen a gyereki szinten, azzal a felnőtt módra történő kommunikáció sem fog működni. A 14-es voltam.
18/23 anonim válasza:
Bírom az ilyen pszichológiai analfabéta embereket mint a #17-es...
19/23 anonim válasza:
A hiszti tudatalatti? A no kidobasa is az.
20/23 anonim válasza:
Értem, és ha normális, felnőtt kommunikációval se változtat a másik, akkor mi a megoldás?? Mert sajnos ilyenkor már tehetetlennek érzi magát a nő és jön a hiszti. Ez van, ez nem csak gyerekekre jellemző, hanem általában az emberekre. Ha a palid egy komolytalan valaki, aki nem képes érted változni, akkor vagy hisztizel vagy elhagyod, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!