Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem válaszolt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszolt vagy jelzett vissza?

Figyelt kérdés

Meg probálom rőviden.

Megismertem 1 csajt tőbszőr találkoztunk buliba és nekem megtecet tőbszőr elhivtam már ere ara elisjőt.

És irtam neki 1 sms-t hogy nagyon bejőnnekem és hogy adna-e 1 eséjtrá hogy jóban meg ismerjem de nem válaszolt

de a haveromnak meg mutata az Sms-t azmeg monta nekem de nem űzent vele semitse de a csaj nem válaszolt visza de azota már eltel 1-2 nap. Nemrég beszéltem vele Msn-nen de nem kérdeztem rá és őse erőltet ugy beszéltűnk mintha mise tőrtént volna.

de volt 1 buli amire nem tutam meni és kérdezte mit csináltam.

Mit kelene csinálnom most akor vagy a csaj anyira bátortalan hogy nem mer róla beszélni?

De a haveromnak mért kelet meg mondania ezt?

2008. nov. 30. 00:15
 1/9 A kérdező kommentje:
bocs a hejes írásért (nem kérek rá komentet)
2008. nov. 30. 00:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, tudod, én nem ismerem a lányt, de ha mondjuk igényszintjébe beletartozik, hogy azért legalább egy rövid szöveget meg tudj fogalmazni helyesen, azért is megmutathatta a havernak, hogy na nézze már, még írni se tud. Bocs, no, szóval ilyen van, és én se igazán díjazom, ha valaki ennyire se igényes.

Más ok lehet, hogy nem érdekled.

Meg még az is eszembe jutott, hogy talán nem bejövős szöveg az, hogy "bejössz nekem", szóval engem ezzel nem lehetne levenni a lábamról, sőt, azért felületes ismeretség esetén talán kicsit árnyaltabban, stílusosabban kéne próbálkozni, nem így, hogy "bejössz".

2008. nov. 30. 00:25
 3/9 A kérdező kommentje:
akor mijen szővegel lehet?
2008. nov. 30. 00:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Mijen az a bejövős szöveg ? pl:?
2008. nov. 30. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg le akarod nyűgözni, először is nem árt, ha tájékozott vagy, tudd meg, mi érdekli, akár haveron keresztül, beszélgess vele, a jó humor kifejezetten előny. Legyél poénos, de ne sértő humorú (pl. egy szőke nőnek ne nagyon mesélj szőke nős vicceket, lehet, hogy poénnak veszi, de bemutatkozásnak nem ajánlott).

Ja, és nem utolsó sorban tényleg próbálj picit gyakorolni, tudod, én dolgoztam olyan helyen, ahova leveleket küldenek be, és elképesztő, hogy felnőttek se képesek helyesen írni, még hivatalos ügyekben se. Szóval jobban komolyan vesznek, ha igényesebb vagy ebben is, ez nem csak a lányok terén nem hátrány, de magad miatt is.

2008. nov. 30. 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha én lány lennék, és amúgy bejönnél nekem - és utána egy ilyen SMS-t vagy levelet küldenél - hangosan visítva menekülnék!

Nem vicc! Fogod még tapasztalni többször is!

Úgyhogy az én tanácsom az, hogy nagyon sürgősen tanuljál meg magyarul. Ha kell, menj el külön egy magyartanárhoz. Addig pedig nehogy írjál bármit is a kiszemelt lánynak - vagy fogalmaztasd meg valakivel. Szerintem így jársz a legjobban.

2008. nov. 30. 00:54
 7/9 A kérdező kommentje:

de a haverom kérdezte tőlehogy mit gondol rolam

annyira még nem ismere

de szimpatikus rendes és aranyos nak tart

de a beszédemet bírja nagyon

2008. nov. 30. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez így önmagában lehet, hogy kevés. Fogadd meg egy fiatal nő tanácsát, lehetsz te nagyon aranyos is, de ha nem leszel férfi, és picit igényesebb (magaddal szemben is), "aranyos" maradsz. Egy külfölditől még aranyos, hogy nem ír vagy beszél helyesen, nem könnyű a magyar nyelv, na de egy magyartól már nem annyira. Nem tudom, mennyi idős vagy.

Nem bejövős szöveg az, hogy bejössz nekem, hidd el, én ha nekem írnak ilyeneket, vagy helyreteszem a fickót, hogy "még nem is ismersz", vagy nem is válaszolok.

2008. nov. 30. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
tejóég, ennyi helyesírási hiba. lehet, hogy nem kérsz rá kommentet, de vannak igényes lányok, akiket kiábrándít, ha nem tudsz írni. lehet emiatt nem ír vissza, mert azt hiszi bunkó vagy. lehet lepontozni...
2008. nov. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!