Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm fog e haragudni a terhességi teszt helyet gyantacsíkok viszek haza?
Büntetésként
Challange: neked a lábadat szőrtelenítenénk le a megvásárolt gyantával.
Aki egy ilyen miatt szakít, az elég drámakirálynő. Holnap elmész, és veszel egy terhestesztet.
Ezt meg megmondhatod, úgy, képzeld el, drágám, milyen hülye voltam, véletlenül gyantacsíkot hoztam. Ne azt csináld, hogy előbb odaadod, aztán vársz a reakcióra, az gázabb.
Már nem tudom mi volt amit kértem a férjemtől. Az is valami női kütyü volt, a gyártó szintén több dologban is utazik, és persze az ismertebb, de nekem haszontalan izéjét hozta. Először kifakadtam, hogy, de végülis másnap megvettem én.
10+éve volt.
A legutóbb arcszérumot kértem, ez a gyártó, ez a típus, ilyen színű... Krémet vett, 50+éveseknek. Jót röhögtem. Szín gyártó típus stimt 🤣
Reggel elmész, vagy elmentek és veszel tek tesztet
"elküldött engem venni"
Ment volna le ő, akkor nem lett volna tévedés.
Én se küldöm el a feleségemet autóalkatrészt venni.
Ha ezért szakít, akkor csak örülj, hogy nem házasság és két gyerek után jöttél rá, mennyire lehetetlen alak.
Nehogy egyből odaadd!
Mondd először:
- Bocs, elcs*sztem...
(Vársz!)
- Tudod...ez a hüljyjee maszk...
(Vársz.)
*
*
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!