Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy bármennyire egyszerűen mondom el mi a gondom mégsem történik változás. Olyan mintha nem akarná megérteni amit mondok neki..próbáltam többféleképp az én és az ő oldaláról elmondani indokolni de semmi..
Szakítani egyelőre nem akarok, de meddig várjak hogy változzon vlmi?- mert semmi..
2020. nov. 19. 17:59
2/7 anonim 

válasza:

Nem azt kell a szájàba ràgni hogy mi a gond, hanem a megoldast hogy mit tegyen. Nem pedig azt hogy mit ne. Logic?
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy próbáltam elejétől fogva..ötleteket adtam és mondtam én is csinálom majd..
2020. nov. 19. 18:59
4/7 anonim 

válasza:

Csak nem fogyókúra a téma? 🙄😒 Mint már sokadjára
6/7 anonim 

válasza:

Hányszor kèrdezel mèg ma? Takarodj már innen!
Ès de igen, akarj szakítani, mert ennek így èrtelme nincs, hogy 3 ève itt panaszkodhat róla minden nap.
7/7 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!