Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is van egy kis érzelmi manipuláció ebben a mondatban?
Idézem: Ha ennyit jelentek, keress mást nyugodtan.
Előzmény: jeleztem a párom felé, hogy keveslem az üzeneteit. Azt mondta, hogy nem ér rá majd ír ha tud. Mondtam neki, hogy rendben én viszont igénylem a társaságot. Elmegyek egyet sétálni az egyik barátommal. ( Férfi egyébként) . Erre kaptam ezt az üzenetet.
Úgy érzem mintha manipulálni akarna. Most nem tudunk találkozni, külön városban élünk. 23/N 26/F
Szerintem meg te kezdted a manipulációt.
23L
Ez sima sértettség. Én nem szeretem az ilyen odavetett mondatokat, mert semmire nem vezetnek. Emellett ez a "ha ennyit érek..." érzelmi zsarolás. Ha nem hisztizne épp, akkor azt mondta volna, hogy nem esik jól, hogy... vagy, hogy úgy érzem lecserélsz azzal a pasival, vagy bármit ami konkrétan a fejében van.
Persze ebből nem tudjuk, hogy milyen stílusban adtad elő a problémád, hogy korábban hányszor és hogyan jelezte, hogy nem tetszik neki, hogy más pasikkal is el vagy stb.
Összességében annak amit te csinálsz az az üzenete, hogy "ha te nem, majd más szórakoztat", kvázi lecserélhető a párod. A párod meg nem kommunikálja normálisan az érzéseit, hanem hátulról akar a tieidre hatni. Egyik se szerencsés.
Inkább álljatok neki normálisan megbeszélni a dolgaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!