Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5év után 2 és szünet és újrakezdésnél szabályok?
26-25 éves pár vagyunk
újra szeretnénk kezdeni a kettőnk között lévő dolgot mert mai napig 2 év külön töltött idő után se tudjuk elfelejteni egymást
de viszont van egy feltétele a páromnak(lány), hogy minden második hétvégén a barátnőjénél tudjon aludni (ebben a két évben lett egy nagyon jó barátnője )
sok hétvégét töltött nála a külön töltött idő alatt.
és most azt találta ki, hogy minden második hétvégén ennél a lány barátnőjénél alszik legalább egy napot
ti ilyenbe benne lennétek? ha a párotok azt mondaná, hogy a barátnőjénél alszik két hetente (és tuti, hogy vele lenne, innának. elmennek esetleg ide oda de végül nála alszik)
vélemény?
ti bele mennétek ebbe a feltételbe?
"hogy minden második hétvégén a barátnőjénél tudjon aludni"
???
Ez durva.
Ha férfiként a barátnőm egy nővel akarna aludni, és ezt még feltételként is szabná, akkor nem akarnám folytatni.
Hagynám, hogy aludjon akár minden nap.
Ha nem bi, viszont nélküled akar kéthetente kirúgni a hámból, pasizni, inni,
akkor felejtsd el.
Eleve milyen minőség az, hogy valakinek az az életvitele, hogy kéthetente
a barátnőjével elmegy berúgni, és ott alszik?!
nem, semmi ilyen nincs a háttérben, hogy BI lenne se semmi
csak sose voltak lány barátnői, és most végre talált egyet akivel jól elvan. közös az érdeklődés ..és van egy lány akivel eltudnak menni csajos dolgokat csinálni.
szerintem ezt próbálja megtartani az exem/ párom de.. szerintem ez nem normális dolog.
Ilyen esetben, hogy sose volt senkije” barát/haver akivel csak úgy dumálhat persze, én elengedném, érezze jól magát, voltam ilyen szituációban, gyanakodtam én is az akkori barátnőmre (menyasszonyom mára) mindig be volt kapcsolva a mikrofon/messenger hívás, és őszintén, örülök hogy nem engem fárasztott az ilyen buta csajos témáival. Aztán leálltam a féltékenykedéssel, mert nem volt okom, meg nem is adott rá, a barátnőnek is sűrűbb lett az élete, azóta nem megy olyan gyakran hozzá, ritkán találkoznak.
Viszont neked elég lenne csak a párod akár x évig? Ha így tud kikapcsolódni hát tegye, nem a világvége.
Mellesleg ha nem akarod hogy elmenjenek iszogatni, akkor vinni kell útravalót”. Addig lesz időd a saját baráti társaságodra/hobbidra/pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!