Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek vissza jon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek vissza jon vagy mar veszett?

Figyelt kérdés
2 eve voltunk egyutt a parommal es o ugy erezte hogy ellaposodtunk. Amikor megakartam vele beszelni a dolgokat elzarkozott es at vettem tole ezt az elzarkodasos stilust. Azota szet mentunk es azt mondta gondolkodnia kell. De ekozben egy lanynak megtetszet. Nem volt koztuk semmi csak beszelgetnek interneten. Remenykedjek benne, hogy ezutan meg visszont latom vagy ne? Mert jelenleg idot ker a gondolkodashoz. Szeret engem elvileg. 2 ev alatt soha nem volt ilyen. Ketsegbe vagyok esve mert en szeretem.

2020. nov. 16. 19:27
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Az időkérés az esetek nagy részében a szakítàs halogatàsa.
2020. nov. 16. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
En is erzem hogy lehet most vege..
2020. nov. 16. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül akar szakítani, van, hogy az idő kérés tényleg arra kell, hogy átgondolja a dolgokat.
2020. nov. 16. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Remelem 3 neked lesz igazad.

Igaz írt este fele 5 oran at beszélgetünk de meg mindig azt mondja neki ido kell. Valamin nagyon beragott

2020. nov. 17. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!