Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, amikor először aludtat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor először aludtatok együtt a barátotokkal, akkor lemostátok előtte a sminketeket vagy sminkben aludtatok?

Figyelt kérdés

2020. nov. 16. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem sminkelek, de első randikon azért valami minimálisat igen. Lefekvés előtt szoktam zuhanyozni, így értelemszerűen azt a minimális sminket is lemostam.
2020. nov. 16. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Nekem kicsit komplikáltabb, mert nincs szemöldököm. Kiskoromban szorongással küzdöttem és tépkedtem a szemöldököm mikor rámtört. Nagyon minimálisan látszódik, de ha ezt így natúrban hagynám, undorító lenne, főleg mert sötét színű a hajam és ehhez muszáj szemöldök, hogy legyen valami kerete az arcomnak.

Tehát én rajzolom. Nem szégyenlem, napi 3 percet vesz igénybe. Ezen kívül szempillaspirál és kész.

Mikor a páromnál aludtam először, nem mertem lemosni. Az a gond, hogy ez nem ilyen "kiegészítés" smink, hanem tényleg ez ad keretet az arcomnak.

Persze reggelre az egyik szemöldököm jól szétkenődött és ő értetlenül állt a helyzet előtt, de jót nevettünk. Aztán lemostam reggel és megmondtam neki, hogy ez van. Vagy elfogadja, hogy esténként ezt fogja látni, vagy nem.

3 éve velem van, imádja nézni mikor rajzolom reggelente, neki ez ilyen "művészet" kategória :D azt mondta észre se vette volna, ha nem derül így ki, mert nagyon természetesre csinálom meg.

Majd kiszeretném tetováltatni idővel szálasra, hogy ezt a napi 3 percet is megspóroljam.

Kérdező, ha hasonló problémád van, ne izgulj.

1 : ha pár estét sminkben alszol, nem lesz semmi hosszútávú hatása, kijön max 1-2 pattanás, de ha te így nyugodtabb vagy, akkor hagyd fent éjjelre, max reggel igazítsd meg

2 : ha a férfival komoly a dolog, úgy érzed szeretnél vele még találkozgatni, nála aludni, idővel mutasd meg neki a teljesen natúr arcod. hidd el, mi sokkal csúnyábbnak tudjuk látni, mint amilyen valójában. ha szeret, nem ez fogja eldönteni a sorsotokat :)

22L

2020. nov. 17. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
8%
Rajtam nem volt smink, alapból anélkül ismert meg mert sose sminkelek.
2020. nov. 17. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
8%
Miért is kell lepontozni azt, aki nem sminkel?
2020. nov. 17. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!