Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok es novel elek egyutt az gåz?

akkor csak bisex vagy...másrészt még azért is lehet h van egy ilyen hajlamod mivel nem jó a bnőddel a szex.Gondolom az meg azért nem mert te meg arra figyelsz h nem is kívánod őt..Sztem próbálj meg rá koncentrálni és akkor sikerül,és talán ez a ferde hajlamod is elmúlik...ajánlom pl az egyik farpofádra az egy irányú táblát felvarratni,a másikra pedig ha meleg akar lesz akkor forgalmi rend változás...tuti sikered lesz a meleg kancsók között;)
F/17

szia,
elég gáz..:
megértelek..
én vmi nagyon hasonlót élek át,annyi különbséggel,hogy nálunk már gyerek is van,és hát nem kívánom Neked a szitut..
könnyü mondani,hogy gyerünk,vállald fel magad,de nem ilyen egyszerü.
amúgy lehet,hogy tényleg "csak "biszex vagy,(ha nökre is felizgulsz,ez valóban arra utal)akkor még ok,mellette titokban talán próbálkozhatsz pasizni,ha nem tudja meg,nem fáj neki.ennyi.de Neked kell eldöntened,hogy melyik oldalra húzol inkább,ezt biztos,hogy érzed..azt válaszd.
29/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!