Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen gáz a 14 éves barátnő? Csak részletek után válaszolj!
Megismerkedtem 1 szimpatikus lánnyal, most 14 éves februárban lesz 15... Kinézete alapján simán 16-17-nek néz ki, és belsőleg érett, komolyabbnak tűnik mint sok 16 éves.
Én nem érzem magam 18 nak, csak úgy inkább 16-17-nek max.
A csajszinak is komolyan szimpatikus vagyok, ő nem a külsőre megy, nála a belső a legfontosabb... ez érettségre vall.
Mi a véleményetek ?

Tudod te , hogy hányan járnak egymással ekkora vagy még nagyobb korkülönbséggel? Teljesen természetes.
Az előző hozzászólónál nem értem, miért lenne belőle gond hosszabb távon. Ha tartós a kapcsolat, előbb-utóbb még a szerényebb lányok is akarják majd a szexet, ami pedig a különbséget illeti, ebben a korban olyan gyors a lányok fejlődése, hogy rövid időn belül már észre sem lehet venni négy év korkülönbséget.

Én 14 voltam, mikor összejöttem az első barátommal. Ő 19 volt..
Mielőtt elkezdtünk járni, ő is ezen szenvedett... aztán 3 évig jártunk:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!