Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolaban élő lányok, hogy reagálnátok, ha a pasitok ki szeretné próbálni veletek ezt a szexuális játékot?
Abban a pillanatban dobnám ki mint macskát szarni.
Egy férfi legyen FÉRFI ne pedig egy látens homoszexuális kancsó aki velem akarja kipróbálni milyen seggbe baccva lenni.
Szakitanek!
Engem ez mindig taszitott, igy a kapcsolatunk elejen a paromnak viccbol felhoztam, hogy mi lenne ha felvennem a szoban forgo szerepet? Elegge kikelt magabol es kozolte, hogy a hatso bejarata kozelebe se menjek, ne is gondoljak ra! Aztan mindketten negnyugodtunk. O, miutan kozoltem vele, hogy ennel jobb valaszt nem is kaphattam volna, es en, amiert hatarozottan elutasitotta az otletemet.
Ferfiatlannak tartom es aki ilyesmirol fantazialgat, az biztosan a bi- es a homoszexualis kozott mozog, csak maganak sem meri bevallani! Szamomra remkiabrandito -es meg belegondolni is rossz, ahogy egy "ferfi" ott terpeszt es pucsit! Onnantol nem tekintenek ferfikent az illetore, pedig amugy eleg nyitott vagyok az uj dolgokra (mindaddig, mig azok a heteroszexualitas keretein belul vannak).
Ugyanez a velemenyem arrol, ha egy ferfi azert konyorog, hogy nyaljak ki a s*****!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!