Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan befolyásolja ez a Covidos idő a párkapcsolatodat?
Nem ertem, hogy miert valaszolnak azok, akik nincsenek kapcsolatban? Nem hozzatok szol a kerdes, tehat minek kell idebofogni, hogy elkeseredett szinglik vagytok?!
En is voltam egyedulallo, de nem hoztam fel lepten nyomon...
A kerdesre valaszolva: koztunk problemat nem okoz, azon kivul, hogy kora tavasszal munka miatt kulfoldon ragadtam es tobb mint 4 honapig nem talalkoztunk. A reptereket lezartak, a jaratom toroltek. Nehez idoszak volt, de kitartottunk- mint mindig. Mi amugy sem szeretjuk a tomeget, a nagyobb rendezvenyeket, igy nem nagyon viselnek meg bennunket a korlatozasok. Sokkal jobban szeretunk egyutt filmezni, fozni, a termeszetben setalni. Szoval egyaltalan nem visel meg minket, hogy most napi 24 oraban egyutt vagyunk, sot :) Fontos a megerto hozzaallas, a tamogatas. Paromnak honapokig 0 bevetele volt, ahogy sok mas embernek is, akik a jarvany miatt megszivtak a nunkahelyen. Nalunk minden kozos es igyekszunk pozitiv hangulatot teremteni, meg akkor is, ha nem tul rozsas a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!