Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinál belolem?
Sziasztok. Tobb mint egy eves kapcsolatom van. Nagyom nehez volt az elején is tudtam nehez is lesz.. iszonyat agresszív hirtelen baragu6 a párom ha ideges. Alapból meg mint a kezes bárány..viszont hihetetlen dolgokert szól es veszeszik velem. Jaj ha 2 3 percenkent irok vagy ha kilépek a beszelgetsebol messengeren. Mert én masra figyelek. Én mert nem 1 percben belül irok mert 2 3 ..
Baj ha 5 szív helyett ha irok , neha 4 et sikerul..balhézik kiakad es ordit velem. Baj ha élőben neha nem értem.vagy nem figyelek minden szavára es vissza kerdezek hogy tessek? Legutóbb emiatt képes volt engem tőlük, hazahozni. Legutobb késő volt es hazakellett mennem. Kiakadt hogy en mert megyek el elotte mert nem fekszem le vele...egyszerűen bekkatant..Én nem tudom. Annyira szeretem próbálok alkalmazkodni befogni a számat..kedvebe jarni..De esküszöm hogy bele -szakad a szívem lassan... miért van ez. Mi ez? Betegség??? Miért teszi ezt velem hónapok óta..

talán fel kéne tenned a kérdést,hogy miért vagy még mindig vele. egy percig sem tűrném el ezt a viselkedést, beteges. jobb,ha minél hamarabb menekülsz, mielőtt tettlegességig fajulna a dolog...
ő nem szeret téged. menekülj

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!