Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy kérés, ha azt akarom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kérés, ha azt akarom, hogy a párom heti 4-5 alkalommal jöjjön át alumni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem marha sok. Mondom ezt ugy hogy ideig en is csinaltam de a paromnak volt sajat lakasa. Ha atmentem hozza sokszor maradtam 1-3 napig majd haza, ket nap mulva meg megint tali. Allandoan hurcolkodtam meg utaztam es bármennyire szerettem nala lenni nagyon faraszto volt. Szerencsére fel évvel ezelott osszekoltoztunk, igy most jo
2020. nov. 8. 20:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Úgy èrtettem, hogy jöjjön át estére/éjszakára. Pl átjön este hétre és marad másnapig.
2020. nov. 9. 01:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
40 perceket utazgasson amiatt hogy te jol aludj? Sok, mindenki megmondta ha a parod szivesen jon magatol es neked is jo, szuper,de ilyet nem kernek a masiktol
2020. nov. 9. 01:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok. Mindenki szempontjából, de elsősorban a családod miatt. Persze, ő nem egy idegen, de a szüleid testvéreid életére is hatással van.

Kb mint amikor én kitaláltam hogy majd otthon műkörmözök, aztán mondta a párom hogy kb heti hány nap nem lehet akkor majd gatyába mászkálnia itthon?

Ebbe bele se gondoltam.

2021. jan. 3. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A te szuleid nem az o szulei. Neki feszenges, nem otthon leves.
2021. jan. 3. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Sok válaszoló nem tudatosította, hogy a kérdező éjszakára várja a párját heti 4-5 alkalommal!!!

Szerintem még ilyen indokkal is nagy kérés... Világos a cél, ami ugyan nem bűn, de nem kellene a szülői háznál rendezni.

2021. jan. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!