Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom festi a haját és ez nekem nem tetszik, mit tehetnék?
Az ő haja, az ő döntése.
Neked jogod van a véleményedhez, de kontrollálni nincs.
Ha tényleg ennyire elviselhetetlen számodra akkor hagyd el tényleg, jobb lesz neki
Jól le lettem savazva... :(
Igazatok lehet
Az ő döntése, amúgy sem szóltam bele neki, csak magamban merült fel ez a dolog, hogy furának tartom... Nem akarom, hogy rosszul érezze magát, még akkor sem ha nincs kedvemre ez a dolog... Végülis semmi közöm hozzá, ráhagyom.
Én azért kicsit megértem a kérdezőt.
Abban mindenkinek igaza van, hogy ebbe nincs beleszólása. Az én exem is mondta, hogy nem szereti ha sminkelek, stb. de én nem törődtem vele mert én meg SZERETTEM csinálni, ráadásul engem úgy ismert meg. Viszont a kérdezőnél amikor összejöttek, nem volt festve színesre a srác haja.
Szerintem ez azért meg tudja ölni a kémiát. Mármint most elképzelem, hogy imádom a páromat, szerelmes vagyok, aztán hupilila hajjal jön, majd tűzpirossal, rózsaszínnel....nálam a kémia lehet, hogy elmúlna, hiába vagyok szerelmes. Szóval abban mindenkinek igaza van, hogy nincs beleszólása, viszont a kémiát megölheti szerintem hiába szerelmes valaki.
Maximum annyit tehetsz, hogy elmondod ezt így neki, de mást nemigen. Ha nem hallgat erre, vagy elfogadod, vagy kilépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!