Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok lenne nálatok?

Figyelt kérdés
Ha a párotok nem akarna többet szexelni? Van két gyerek, legjobb barátok vagytok, mindent megtudtok beszélni, és igénylitek azt hogy együtt legyetek, de ez az egy nem működik.

2020. nov. 6. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg nyitott lenne arra, hogy párjával együtt szakember segítségét kérjék. A női orgazmus sokkal bonyolultabb mint a férfi orgazmus.
2020. nov. 7. 04:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs orgazmusa, attól még élvezheti - van ilyen. Viszont ha magának el tudja intézni, akkor veled is menne... Ne legyen elvárás az orgazmus se, ne teljesítmény próba legyen a szex, hanem a szerelem kifejezése - akkor tudjátok elengedni magatok mindketten. Aztán meg attól még vágyhat mindkettőtök, ő is intimitásra, gondolom, hogy ez még/már nem jött össze. És az bőven nem barátság.
2020. nov. 7. 05:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Éljetek nyitott kapcsolatban. Lehet, mással lenne orgazmusa.
2020. nov. 7. 08:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem lenne. Ez egy nem megoldható probléma, és nem vágynak másra.
2020. nov. 7. 09:09
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem vágynak másra, minek elválni??? Nem értem.
2020. nov. 7. 09:11
 16/21 anonim ***** válasza:
80%

Igen nalam valook lenne.

Nekem fontos a szex

2020. nov. 7. 09:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, őszintén. Szeretem a férjemet, a szexet is, szerencsére nekünk jól működik. Igazság szerint, nyílt lapokkal játszva, még azt is el tudom képzelni, hogy együtt élnénk barátokként gond nélkül, ha párként már nem funkcionálunk. De hogy ne szexeljek többet életemben, hát... azt nem biztos, hogy el tudom képzelni, de azt se nagyon, hogy félrejárjak, akár "engedéllyel". Az biztos, hogy nem rohannék válni, mert minek, ha amúgy megvagyunk, egyedül minden nehezebb. De hogy hosszútávon ezt bírnám-e így, azt nem tudom.
2020. nov. 7. 10:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon sok családban előfordul. Nálunk is, de ha emiatt válnánk, akkor mindenki szarul járna. Beszélünk, vagyunk egymásnak, de nincs szex részemről. Egyszerűen nem kívánom. 47F, párom 43.
2020. nov. 7. 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne válóok, sok házas él így.

Most lehet ezzel jönni, minden kapcsolatban van defekt” max. Nem ismerik el.

2020. nov. 7. 11:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Eredetileg azt akartam írni, attól függ mennyi idősek vagytok. Ha fiatalok, akkor válnék, de 45-50 körül nem.

Viszont ha nem vágytok másra, akkor mi értelme a válásnak?

2020. nov. 7. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!