Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja dolgozik új munkahelyen és új nő ismerősei lettek facebookon... szóvá tegyem?
Fiú ismerősei is lettek, de lányok is 3-an.
Lecsekkoltam őket, mindegyik kolléga lehet, mert ugyanaz a munkahely volt kiírva nekik mint ahol párom van, tehát nem máshonnan.
Nem fura ez, ennyi idő után már rögtön facebookra felvenni? Főleg hogy minek, ha nem is fognak beszélgetni valószínűleg?
Azért annyiban hagy védjem meg a kérdezőt, hogy valóban vannak olyan férfiak akik bárhova mennek, bármit csinálnak lesik az új nőket. Nekem egy volt pasim ezt csinálta, aztán mint kiderült a hátam mögött találkozót beszélt meg velük és még csak nem is sima beszélgetések voltak, dicsérgette őket, hogy milyen szexik stb. Szóval azért vannak ilyen trágya férgek is.
Szerintem a ti esetetekben valóban csak próbál beilleszkedni, hiszen a nők mellett férfi ismerősei is lettek. Lehet együtt ebédelnek, aztán már így az első hét után kialakult ez a kis társaság. Soha ne legyél féltékeny, ne mutasd ki hogy téged más nők zavarnak. Legyen mindig méltóság és tartás benned. Amúgy is, tudod akit vinni lehet, azért nem kár.
Szörnyű, hogy ilyen pitáner dolgokból ügyet csinálsz. Nekem van 250 női ismerősöm facebookról, legtöbbet táncos bulikon ismertem meg, na és akkor mi van?
Ha félsz, hogy megcsal, ezzel a viselkedéssel csak rájátszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!