Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a párom kinyomta nekem a telefont, mert szerinte beteg vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Éppen mesélt a párom valakiről, aki alkoholproblémákkal küszködik és emellett még skizofrén, én meg azt mondtam, hogy engem nem igazán tudnak meghatni az emberek, mert mindenkinek van választási lehetősége, hogyha meg valaki egy ilyen gyenge jellem én nincs mit csináljak. Sokkal inkább szívemhez közelebb érzem az állatokat, akik az emberi hülyeség miatt szenvednek. És hogy én beteg vagyok, mert jobban szeretem és előnybe részesítem az állatokat.2020. nov. 5. 21:28
21/27 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy nem hatnak meg, mégis több empátiát érzek az emberek iránt, MIND TI, nem tudsz szöveget értelmezni. Szóval neked annyi izgalom van az életedben, hogy idegen emberek szavai között keresed az ellentmondásokat és ez ráadásul boldoggá tesz.
Aha.
2020. nov. 6. 10:09
22/27 A kérdező kommentje:
Egyik sem volt normális hangvételű, én nem sértődök meg, hogyha valaki teljes más véleményen van, mint én, sőt ha azt egy normális hangvételben az intelligenciája képes megfogalmazni, akkor még el is gondolkozok rajta. Hogyha valaki nem képes egy normális hangvételű választ megfogalmazni, akkor az mégis mire számít? Hogy ezzel most világot váltott? Egy alázatos válasszal több mindent el lehet érni, és jelzem az alázat nem egyenlő a megalázkodással.
2020. nov. 6. 10:15
23/27 anonim válasza:
Miért írtál ki kérdést, ha nem érdekel senki és mindenhogy neked van igazad?
24/27 anonim válasza:
Szerinted te érdekes vagy? :D
A telefonbeszélgetés tök lényegtelen, csak a világnézetedre vársz megerősítést.
25/27 anonim válasza:
Kérdező, ha szépen megkérlek, leírod, hogyan néz ki a számodra elfogadható válasz? Ami bár ellentmondásos a te nézeteddel, de normális hangvételű.
26/27 A kérdező kommentje:
Szia! Persze.
“Én úgy gondolom, hogy az emberi prioritások sokkal fontosabbak kellene legyenek egy embernek, mert...” persze normális hangvételű magyarázattal.
2020. nov. 6. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!