Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom szeretőre, de nem merem meglépni a megcsalást, veletek is volt már ilyen? 23n
Nagyon vágyom egy szeretőre de egyidejűleg viszont tudom hogy ha megtenném végtelen Bűntudatom lenne a párom iránt akit egyébként nagyon szeretek.
5 éve vagyunk együtt, voltak jelentkezők akikkel félre léphettem volna de mindig vissza léptem vagy bele se mentem eleve. Vágyom az újra és az izgalomra, mégsem vagyok képes megtenni.
Mivel lehetne ezt a vágyat megszüntetni?
Nézd, két lehetőséged van:
-Megéled a vágyaidat ebben a kapcsolatban-amúgy tudja a párod hogy mire vágysz és próbalja is megadni?
-Kilépsz ebből a rossz kapcsolatból és keresel másikat. Ha a szex nem kielégítő akkor az egy rossz kapcsolat, még ha másban működik is, tapasztalatból mondom. Addig kell kilépni amikor még nincs lakáshitel, gyerek, utána már igen nehéz. Ezt is tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!