Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megütött. Jogosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megütött. Jogosan?

Figyelt kérdés
Mar 2 hónapja folyton veszekszek vele, és már nagyon elege van belőlem. . Féltékenykedek, sokszor csúnyát mondok rá, de csak idegbol. Mindig megbocsátott. Ma nagyon osszevesztem vele, csúnyákat vágtam a fejéhez, hogy így gyűlölöm, úgy, egy f. Sz stb. Erre ő sirva fakadt, és adott egy pofont, majd elment itthonról. Jogos volt a pofon? Én azóta is sirok. Nem ertem egy férfi hogy képes megutni egy nőt. :'(
2020. nov. 3. 21:55
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%

Alig provokatív és kamu xd

Te meg valószínüleg pasi vagy

2020. nov. 3. 21:57
 2/36 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem az...
2020. nov. 3. 21:59
 3/36 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha ez nem kamu, akkor iszonyat hülye vagy Kérdező. Miért kell ilyeneket vágnod valaki fejéhez? Ettől szerethetőbb leszel??
2020. nov. 3. 22:03
 4/36 Noren1989 ***** válasza:
98%
Nem teljesen mindegy? Inkàbb ne húzzàtok egymàs idejét...
2020. nov. 3. 22:04
 5/36 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén ha ennyi bajod van, minek vagy vele? Persze sose üssön meg az ember senkit, én ezt vallom, biztos hogy nálam ez lenne az utolsó dolog amit valaki tett. De ha hónapok óta provokálod, akkor lehet hogy elszakadt nála a cérna. És lányként írom ezt. Szakíts vele, de az biztos hogy te is mindent megtettél azért hogy elrontsd a kapcsolatodat
2020. nov. 3. 22:04
 6/36 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg nem kamu, mindketten megéritek a pénzeteket
2020. nov. 3. 22:05
 7/36 anonim ***** válasza:
81%
"Féltékenykedek, sokszor csúnyát mondok rá, de csak idegbol." Akkor kezeltesd magad. Nem normális dolog, hogy más sértegetsz, tapló módon viselkedsz vele. Gondolom, neked sem esne jól, ha valaki így bánna veled. Egy ideig lehet tűrni, de feltehetően előbb-utóbb még a legtürelmesebb ember is kiakad. Ha gyereked lenne, őt is megütnéd "idegből"? "Nem ertem egy férfi hogy képes megutni egy nőt." Én meg azt sem értem, hogy egy nő miért sértegeti azt, akivel együtt él, és aki nem szolgált rá.
2020. nov. 3. 22:11
 8/36 anonim ***** válasza:
57%
Most nem bocsájtott meg. Túlléptél egy határt. Szedd össze magad; egyáltalán nem támogatom a pofon intézmény és sosem műveltem, de feltételezem, hogy te már ütötted meg őt hisztérika rohamodban. Magadra vess; ne azzal védekezz, hogy nő vagy.
2020. nov. 3. 22:13
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

"Féltékenykedek, sokszor csúnyát mondok rá, de csak idegbol.":

Miért féltékenykedsz rá, adott rá okot valaha is? Miből érzed, hogy féltékenykedned kellene? Más miatt is mondasz rá csúnyákat? Ő hogyan reagálta eddig ezeket a kirohanásokat?

Vegyél egy boxkesztyűt+zsákot, cipő-zokni le, és azon keresztül vezesd le az idegességedet.

2020. nov. 3. 22:18
 10/36 anonim ***** válasza:
52%

Megérdemelted mert egy hisztis picsa vagy.

És nem enyhén lehetsz az ha egy férfit sírásra késztettél.

2020. nov. 3. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!