Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ez nálatok hogy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez nálatok hogy van?

Figyelt kérdés
Van valaki, akivel van köztünk valami, nem tudom mi, erre próbálok rájönni. Én vagyok a nő. Nem indult komolynak a dolog, több dolog miatt is, de ő az elején komolyan goldota, belémszeretett. Én viszont nem mertem belemenni, nem tűnt megbízhatónak, stb, aztán fél év múlva láttam rajta, hogy megváltozott. Sok unszolásra kimondta, hogy elmúlt ami volt (a szerelemre gondolt, de nem mondta ki). Viszont továbbra is akar találkozni. Igen, értem, a szex miatt, viszont amit nem értek az az, hogy ha én kiábrándulok valakiből, akkor nem akarok szexelni vele, nem is kívánom. Ha viszont kívánom, akkor vannak bennem érzelmek iránta.. Tudom, hogy a férfiak mások.. De ennyire? Tényleg nem látok már rajta érzelmet, és van annyira jó pasi, hogy bárkit megszerezzen, vagy én már biztos vagyok, azért "marad velem"? Semennyire nem lehetek már fontos neki..?
2020. nov. 3. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Az a vonat már elment. Nem is értem mit akarsz, meg volt az esélyed..
2020. nov. 3. 16:31
 2/14 A kérdező kommentje:
De akkor mért nem korrekt, és küld el? Vagy ennyire gerinctelen?
2020. nov. 3. 16:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az a kérdés, hogy elment e a vonat, hanem hogy a férfiak együtt tudnak úgy lenni valakivel, tudják kívánni úgy, ha már kiábrándultak?
2020. nov. 3. 16:35
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Tipikus női hozzààllàs: amig hajtott ràd, szàmba se vetted, amikor màr leszar, na akkor kell, ezèrt igaza van nő utàn teperni felejtős
2020. nov. 3. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Az elején sem gondolta komolyan. Az meg, hogy te nem tudsz így szexelni, egyéni. Másoknak az ösztön nagyobb úr. Ez van.
2020. nov. 3. 16:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát, viszont szerintem én vagyok a normális, nem az, akinek csak ösztönei vannak, és amúgy se érzései, se gerince, se semmi.
2020. nov. 3. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#3-as A nők is tudnak szerelem nélkül szexelni, te vagy a bizonyíték! Ezen kívül rengeteg érzelem van, vágy, magány, hiányérzet, biztonság, gyakorlatilag bármi, ami 2 embert összeköthet.

Mi az inkorrekt, gerinctelen abban, hogy úgy viszonyul hozzád, mint te őhozzá?

2020. nov. 3. 16:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Te okos, én szeretem a
2020. nov. 3. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 akkor kerüld ki őket és ne foglalkozz velük. Ennyire egyszerű. Nem fog mindenki igazodni hozzád. Nem egymást keresitek, pont.
2020. nov. 3. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Ő is szeretett... De elcseszted és nála már elmúlt az érzelem

De nyilván vonzónak talál és szexben simán benne lenne.

Nem tartom gerinctelennek hiszen elmondta hogy már nincsenek érzelmei de a szexre nyitott veled kapcsolatban ha te is akarod.

Innentől rajtad áll.

Nem csak a férfiak tudnak érzelem nélkül szexelni... A nők is..

27/N

2020. nov. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!