Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi napnak kell eltelnie ahhoz, ami azt jelenti, hogy nem érdeklem a pasit?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem vele először pénteken és azóta nem keresett! Nem ír, semmi sincs. /34 éves nő/2020. nov. 2. 06:27
11/22 A kérdező kommentje:
Amikor én akartam találkozni, akkor neki nem volt jó. Pl: felújítás volt nála. Meg minden nap szinte 21.00-22.00 óra körül szokott hazaérni, ezért találkoztunk ritkán
2020. nov. 2. 12:31
13/22 A kérdező kommentje:
A legelején igen, délelőtt is, munka közben, ha mást nem írt: 🥰 vagy 😘 emojit, de írt. Aztán volt, hogy csak minden másnap. Sokszor volt, hogy én írtam neki először.
2020. nov. 2. 12:46
14/22 anonim válasza:
Úúúú.... Bedőltél neki. Már az elején akkor le lehetett vágni, hogy csak dugni akar. A többi meg körítés volt. Ez ennyi. Ne írj neki. Csak beégeteg magad. Továbbá akkor lerak talonba és mikor nem lesz más, akkor majd elővesz mint ingyen alkalmi puncit
15/22 anonim válasza:
Hajajaj. Felújítas volt?
Este 22 ig dolgozott?
Hát neharagudj! Engem ha érdekel valaki, akkor mindent megteszek, és mindent megragadok, mindent elkövetek. Ha valamit akar valaki,akkor az sikerülni fog.
Az akaraton van a lényeg.
Itt valami sántít a palival ez biztos. 2.5 hónap alatt 4 talika?
Vagy családja van, vagy nem jösz be neki igazán.
Az ágyba bújás részéről csak annyi volt, hogy kiürítette a már rég berozsdásodott tárat. 😡
16/22 anonim válasza:
Ez is csak akkor fog írni, ha újra tele lesz a zsák.
17/22 anonim válasza:
Sajnálom. Csak egy kósza numera voltál.
18/22 A kérdező kommentje:
😭😭😭 Nekem is néha voltak olyan gondolataim, hogy furcsa. Máskor meg hogy olyan kedves! Akkor ne is írják rá?? Ez nagyon fáj!
2020. nov. 3. 16:18
19/22 A kérdező kommentje:
Kedves Férfiak!
Miért csináljátok ezt? De most komolyan? Miért nem vállaljátok fel a csajt vagy miért nem mondjátok meg kerek perec őszintén, amit gondoltok! Nem vagyok álmonő, de az őszinteséget elvárom!
2020. nov. 3. 16:22
20/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy amúgy van párja? Mert azèet fura, hogy ilyen keveset is èrt rá, aztán szex után "el is tűnik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!