Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezen bevágni a durcit?
Tegnap mondtam már neki hogy próbálja meg megoldani a dolgait és szokjon le róla h szószerint percenként szóljon hogy ezt vidd el azt hozd ide miközben én is tettem (volna) a dolgom. Ha őt szolgálom ki én nem haladok. Nyilván olyan dolgok amit nem tudna mondjuk a magassága vagy a súlya miatt nem bírná abban segítek nem gond de nem ilyenről volt szó.
Aztán hajnalban nem aludtam jól így h ne keltsem fel a forgolódásommal mert tudom fáradt mostanság inkább kijöttem a nappaliba aludni hátha sikerül. Erre kis idő múlva felkelt h menjek be aludni; bementem erre ő jött ki aludni..

Ennek a kapcsolatnak egyaltalan mi ertelme?
Inkabb ugy tunik, mintha idegesitenetek egymast.

2es hogy érted?- igen szó szerint helyet cseréltünk..
ő azt hiszi szerintem hogy én haragból mentem ki; holott mondtam h jöjjön be mert azért mentem ki amit írtam is de nem jött.

"ő azt hiszi szerintem hogy én haragból mentem ki; holott mondtam h jöjjön be mert azért mentem ki amit írtam is de nem jött."
Meg is válaszoltad a kèrdèsed. Tessèk többet kommunikálni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!