Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hogy reagálnátok, ha a pasitok szexi cuccokkal lepne meg?
Érdekes mennyire nagyon eltérnek a válaszok. Valaki egyenesen elvárja, vagy szívesen felveszi, amit a párja szeretne, valaki meg támadásnak véli, h miért akarnak ráadni olyan ruhát, ami nem a stílusa.
Én ahhoz a csoporthoz tartozom aki nem lát ebben semmi rosszat. A ruha az csak ruha. A hálószobában meg nem kell elegáns szettet összeállítanom, meg önmagamat kifejeznem, szerencsére! Ezzel magát lepi meg, hát igen! Hahó, ez benne a lényeg. És az miért lenne baj? Örömet szerezhetek a páromnak nem?
Van azért egy kitételem: olyat nem vennék fel ami röhejes. De az neki se lenne jó ha úgy látna. Én se lepem meg férfi tangával. Ha felszedek pár plusz kilót, ő se vegyen nekem olyan ruhát ami szuper előnytelen. Azzal amúgyis vérig sértene :D De egy lakk csizma, nehezen tudom elképzelni hogy annyira előnytelen lehet. Esetleg akinek túl nagy a vádlija. Meg most amúgyis divat, persze azért utcára nem hinném h felvenném. De az én párom meg nem lep meg ilyesmivel soha :)
"Van azért egy kitételem: olyat nem vennék fel ami röhejes."
De nekem a fent leírt cucc röhejes. Nem tudnék benne lenni röhögőgörcs nélkül. Biztos van, aki igen, azzal olyanokat tudnának szexelni, hogy nem igaz. De nem csak a külsőmtől tér el, a belsőmtől is, nem tudnék benne szexi lenni. Olyan, mintha furry-nek öltöztetne be, és szexi hörcsögnek kéne lennem.
"(felteszem rendes csizmát azért hordasz néha)"
Téli lapos bundás csizmát, persze.
Se esküvőre nem fogok, se állásinterjúra nem vettem soha magas sarkút, egy darab sincs, és vannak elegáns cipőim. Látod, ez nagyon nem én vagyok. Meg maga az ötlet, ez a beöltözök, hogy levetkőzzek nekem vicces. Ugyanolyan vicces, mint a hörcsög. De biztos van legalább egy férfi, aki szintén hülyeségnek tartja ezt.
#10-zel értek egyet, ezzel magát lepi meg, nem engem. Felém ez elvárás, nem ajándék.
Plusz nem gondolnék túl sokat a kapcsolatról, ha ilyeneket mondana - mintha csak a szex miatt lenne velem, de ahhoz sem lennék jó úgy ahogy vagyok, hanem valamire szüksége lenne, amitől még szexisebb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!