Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom bebizonyítani hogy érte tettem, hogy
értessem meg vele hogy mégis elhiggye?
Figyelt kérdés
Idétlen szitu következménye mindez. Tegnap sétáltunk a párommal a körúton de még 4 fiúhaverja is velünk volt( összesen hatan). Egyikünk se volt részeg csak feldobott hangulatban kis italtól. Éppen elhaladtunk egy 30+ os fószer mellett aki hajolva kötötte épp a cipőfűzőjét mint aki a szappanért hajol le a börtönben. Párom odament mögé és poénból dugó mozdulatokat imitált, de nem ért hozzá. Szóval mindenki röhögött csak a fószer nem aki szúrós szemmel utánanézett. Párom felkapta a vizet hogy “mit nézel?”. A fószer visszakérdezett hogy “te vagy a csürhében a vezérmajom ?” A párom ideges lett hogy “mit ugatsz?” A fószer elkezdett ilyen bemelegítő mozdulatokat csinálni hogy “azt hiszed le tudnál nyomni,öcsi?!“ Párom már nagyon dühös lett hogy “mivan mivan??!!“ végül én terelgettem el hogy “menjünk már innen elfele!!!“ a fószer még rátett egy lapáttal hogy “így van jobban teszed ha inkább hallgatsz a csajodra!”. Szóval ezután a párom már rám lett kiakadva hogy gáz helyzetbe hoztam. Nos párom és haverjai 18-22 évesek Kb 180 cm körüliek (hát úgy nagyjából)átlagos testalkattal a 30+ os fószer is ilyen magas volt kb mint ők hogy izmos volt e azt nem tudtam megállapítani a kabát miatt. De annyira magabiztos kisugárzású volt mint filmekben a főhős harcosok tehát vagy jól blöffölt vagy tényleg úgy volt vele hogy ha eszkalálódik a konfliktus leverné akár mindannyiukat. Ezt a kockázatot nem vállaltam be és ezért léptem közbe. De ha még végig se hallgat hogy értessem meg vele hogy csak jót akartam? Mások hogy csinálják?
Miért szidjátok a kérdezőt, a nyomorult palija miatt? Gondolom ő sem egy fullos csaj, ha ilyennel van. Ez jutott szegénynek. Én inkább sajnálom a lányt, de tényleg.
2020. okt. 27. 20:01
12/25 anonim válasza:
Nem tudok ebben segíteni, az ennyire primitív dolgokhoz nem értek.
2020. okt. 27. 20:05
13/25 anonim válasza:
" Mások hogy csinálják?"
Én pl. nem járok debilekkel.
Bae gondolom te sem vagy jobb, ha ezt elviseled.
2020. okt. 27. 20:29
14/25 anonim válasza:
Nekem ez a rész különösen tetszett:
"Szóval mindenki röhögött csak a fószer nem aki szúrós szemmel utánanézett. Párom felkapta a vizet hogy “mit nézel?”. "
Végül is meg kellett volna köszönnie a tahófalvi fuckboyodnak, nem? Esetleg meg is hívhatott volna titeket egy italra ezek után. Lehettetek volna a best friends forever, de ilyen apróságon ez kútba esett.
Micsoda tragédia!
2020. okt. 27. 20:45
15/25 anonim válasza:
"Gondolom ő sem egy fullos csaj, ha ilyennel van"
Tudod, attól még nézhet ki a pasija extra jól, mert egy tahó paraszt.
2020. okt. 27. 20:58
16/25 anonim válasza:
Én segítettem volna az idegennek a párom helyre tételében. Utána pedig egy életre elküldtem volna a francba.
Amúgy nem lehetsz egy IQ bajnok,hogy ezt kimered ide írni.😂
2020. okt. 27. 21:02
17/25 anonim válasza:
Harcolsz a kapcsokatodèrt...ok. De most tènyleg nem volt jobb ennèl a tahó gyökèrnèl? Ès akkor mèg te magyarázkodsz neki, meg könyörögsz kvázi, hogy bocsásson meg? Mert mèg utólag, józanul belegondolva sem esik le neki mekkora gáz volt a viselkedèse?
Èrtem èn, hogy menő csávó, meg biztos jól nèz ki, de legyen már ennèl több igènyed.
2020. okt. 27. 21:28
18/25 anonim válasza:
Jajj, istenem fiatal a srác, ez a generáció ilyen, és ettől csak rosszabb lesz, és de, még változhat. Kettő, valakinek ezeket is kell szeretni, ez van.. tudjátok zsák a foltját”..
Kérdező, sehogy nem tudod bebizonyítani,, max tedd hozzá hogy legközelebb csöndbe maradsz. 🤷🏻♀️
2020. okt. 27. 21:56
19/25 anonim válasza:
Ott helyben szakítottam volna. Ez borzasztóan gáz. Nem akarnék ekkora tahó alakkal együtt járni egy percig sem...
2020. okt. 27. 23:40
20/25 anonim válasza:
De miért kell "beszólni" bárkinek, aki nem lép veletek direkt kontaktusba?
Ilyet csak az olyan paraszt kis csírák csinálnak, mint a te "hős" párod.
Aztán csodálkoznak, ha valaki leüti őket (meg is érdemli).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!