Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páran azt híresztelik barátnőmről hogy van róla egy videó amin leszopott valakit. Bízok benne de félek hogy mégis igaz. Mit tennétek a helyemben? semmilyen bizonyítékot nem tudtak mutatni hogy ennek bármi valóság alapja is lenne.
Bízz a barátnődben ameddig semmi okát nem adja az ellenkezőjére. Történetesen mi van akkor, ha mégis van ilyen videó? Gondolom nem a kolostorban ismerkedtetek össze és neked is és neki is volt előtte már szexuális élete. Az már csak a volt barátja vagy az éppen aktuális partnere szemétsége, ha terjeszti ezt a videót amiért akár fel is lehet jelenteni. (Ha tényleg történt ilyen.)
F
Én is amellett állok hogy akkor mutassák..
Anno kb 7 éve rólam is körbeküldtek egy fotót amin a fél arcom és egyik mellem látszik.. akkori barátomnak küldtem én hülye
Sokáig nyomasztott a dolog de mára már leszarom
Barátom tud róla nem zavarja sőt meg is van a véleménye arról az ex barátomról..
Én is tanultam belőle, fiatalon követünk el sok hülyeséget.
Ha létezik is a videó lehet a barátnőd nem is tudott arról hogy videózzák úgy meg tényleg extrém mód szemétség kitenni ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!