Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar visszaigazolást hisz tudja a véleményem?
Nagyot változott az alakja negatív irányba. Először szóltam neki majd utána tettekkel próbáltam segíteni de semmi. Végül eljutottunk oda hogy alig vonz és elmondtam a régi képén sokkal jobban néz ki. Gondoltam hátha ad neki egy löketet hogy elgondolkozzon..
Tudja, mégis kérdezget mikor meztelen hogy tetszik e..
Még várok hátha ráveszi magát hogy elgondolkozzon
Ezek a linkek hasonló élethelyzet által motivált kérdések, biztos nem mind ugyanaz a személy írta.
Lehet a Kérdező is olvasta, de a tanácsokat nem tudta felhasználni.
A gyk-s válaszok egy szűk, kis csoport véleményére épülő képet adnak. Tájékoztató jellegűek, alkalmanként tévesek, egyik sem kőbe vésett igazság.
A Kérdező az elolvasott véleményeket önismeret, tudatossága, bátorság, vagy jellemes magatartás hiányában nem valósítja meg.
Senki se, Ő maga se tudja mire vár.
Azért azt leírhatnád, hogy milyen magas, és mi az a szerinted ideális súly, amihez képest 15 kiló van rajta.
Láttam már olyan elmebeteget, aki szerint 170 centihez 55 kiló a felső határ, 60 kiló felett pedig kifejezetten dagadt a nő.
"Ha 15 kg megugorhatatlan problémát jelent a számodra, jobb, ha elhagyod, mert ez nem is volt igazi szerelem."
A lány elég alacsony volt, az első 15 kiló után már finoman szólva is komolyan el volt hízva, de azt láttam, hogy nem a 15 kiló a fő probléma, hanem az, hogy ez nem a végállomás... A 15-ből lesz 20-25...
Hol mondahatom azt, hogy ok, ez már probléma?
Nálam ilyen sosem fordulhatna elő, mert hetente 3-4x eszem, és a párom is sokat mozog.
Az ilyen eseteknél az van gon, hogy ha valaki alapból is lusta, egy darabig még maradhat vékony, de ahogy idősödik, vagy olyan munkát végez, ahol kevesebbet mozog, stb, egyből hízni fog, mert diétáani nyilván nem opció folyamatosan, mozgás nélkül viszont nagyon keveset kell enni.
Szóval szerintem első körben a sportot kellene megszerettetni valahogyan vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!