Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre tudtam hogy igazam lesz miért nem látja be hasonló esetnél?
Röviden ő új biciklit akart 90ezerért mondtam h amennyit te használni fogod jó lesz a jóval olcsóbb. Meglett az olcsóbb ugyanúgy nem használja pedig előtte hogy fogadkozott.
Vagy vett 20ezerért vlmi konyhagépet; mondtan minek dobtál ki ennyi pénzt időd nincs h használd ( legalábbis erre hivatkozik sokszor ) arra meg drága h évente max. karácsonykor használod. De nagyon kellett..
Ilyenkor magában azért nem jut eszébe h basszus a biciklinél is megmondta és igaza van..akkor én is át gondolom..

De az is előfordulhat, hogy neked sem lesz mindig mindenben igazad.
Yoda mester is téved időnként.

Én mondjuk szívesebben bringáznék egy 90 ezres biciklin amit én választottam, mint egy 30 ezresen amit valaki más tukmált rám.
Az sem mindegy persze hogy ki fizette ki azt a 110 ezret.
De neki minden kell mert használni fogja Aztán amikor meg van akkor meg már annyira nem is fontos..
Hát az orvos mondta jó lenne neki a bicajozás ennek ellenére az 5percre levő munkahelyére kocsival megy.
Vagy ott a szobabicaj is azt se használja ( tvzhetne is közben )csak el kell hozni szüleimtől mert senki nem használja és mondták is hozzuk el; de ő mondta vesz, kérdeztem minek?

Barátnőmnek kellett a bicaj.
Igazán nem tudom..mert próbálom tanítgatni hogy jól bánjon a pénzével hisz sokat dolgozik. Amit nem tartok annyira fontosnak azért szólok h hülyeség lenne annyit rákölteni hisz ismerem már h annyira h tudjam h lenne e értelme. Külön kassza van de közös házra gyűjtünk.

Szakítás már vègre b+!
Marha szánalmas vagy már az állandó kèrdèseiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!