Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha ilyet csinálna a barátnőtök? ( és még csak nem is tőle tudnátok meg..)
Figyelt kérdés
egyik este úgy döntött a barátnőm, hogy nem alszik nálam mert korán kel másnap és így kényelmesebb neki. hazafele menet mint kiderült az utcán megállt egy srác egy "menő nagy" kocsival és megkérdezte, hogy elviheti-e. ő meg igent mondott... mindezt nem tőle tudtam meg hanem részegen az egyik barátnője mesélte el teljesen véletlenül.. aztán rákérdeztem és mentegette magát, hogy de csak azért mert pont lekéste a buszt és korán haza akart érni, meg hogy mondta a srácnak hogy van barátja... de akkor is, nem tudom mégis ki csinál ilyet..kicsit csalódtam benne2020. okt. 19. 15:27
1/6 anonim válasza:
Hát én is csalódnék benne,hogy annyira buta,hogy beszáll egy idegen autójába.
2/6 anonim válasza:
Huu. Aztán ki tudja mi minden történt még az autóba.. mert biztos volt hátsó szándék abban, amiért felvette..
Másrészt a barátnőd meg örüljön, hogy élve megúszta. Másról se szólnak a hírek, hogy eltűnnek fiatal lányok. Megerőszakolják őket. Te jó ég, hogy lehetett ilyen felelőtlen
3/6 anonim válasza:
Uh, de ostoba, hogy beszáll egy idegen autójába...
5/6 anonim válasza:
Azert szallt be, mert tetszett a fiu neki(talan a menö kocsi is imponalt neki), lehet egy kosza dugas is volt(vagy csak le..opta). Hat nehez ügy, de a bizalom itt a kerdes,lehet ez kellett neki, hogy tudja teged szeret, lehet, hogy egy ribi tipus, ezt itt nem fogod kideriteni azt biztos! :)
6/6 anonim válasza:
Nekem már ovódás koromban megtanították, hogy ne üljek be idegen autóba. Nem egy észlény a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!