Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ez velem ?
Ha őszinte , hűséges vagyok és segítőkész akkor mégis miért rúgnak mindig ki ?
Most már nem tudom min kellene változtatni ? Lassan ott vagyok , hogy inkább egyedül maradok mert már nincs erőm újabb fájdalmakat átélni. A legrosszabb az , hogy állítólag jó ember vagyok ezt mondjak de mégsem kellek senkinek. Nem értem , mit rontok el. Túl odaadó vagyok , ragaszkodó.
Túl odaadó vagy még sztm nem gond. De a túl ragaszkodó lehet nyomasztó és folytó. Talán ez a baj...
N
A valóság véletlenül nem az, hogy féltékeny vagy és Te akaratlanul is más szemüvegen nézed az eseményeket?
Azért gondolom ezt, mert azt írod, hogy túl odaadó és ragaszkodó vagy. Az én olvasatomban ez féltékenység (is lehet...).
Saját példámból tudom, hogy igen, ez a baj:
"Túl odaadó vagyok , ragaszkodó.".
Kell, hogy egy tól-ig határt szabj a másik félnek, de legjobban magadnak, és ne gondolj bele elsőre nagy dolgot akár egy közeledésbe, vagy akár egy kedvességbe a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!