Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú egy lánynak rendszeresen végighúzza a tenyerét a lány arcán?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:30
11/21 anonim válasza:
Sok köcsög :D
Azt jelenti, hogy tetszel neki :)
13/21 anonim válasza:
Szerintem tojást akar rajta sütni, ezért felmelegíti. Ezért mondják a fiúk hogy mindjárt az arcodra verem.
14/21 anonim válasza:
talán valami hüje szokás ez nálla vagy valami pap aki csak le akarja venni rólad a negativ tényezőket vagy nemtom vagy bolond vagy hibbant.
15/21 anonim válasza:
Vagy oda akarja rakni a helyesírási szótárat amit mindenki örömmel forgathat a válaszolók és kérdezők között is :O
16/21 anonim válasza:
..szeretetet mutatja ki szerintem.vagy kotodest iranta.(lany irant)
17/21 Decoy válasza:
szereti a csaj és szereti a keze alatt érezni a puha selymes bőrét a párjának!!!!!!
mi a rák olyan nehéz ebben???
Wilson voltam
18/21 anonim válasza:
Az Ál/Arc című filmben csinálja ezt Travolta a családtagjaival. Biztos onnan vette.
19/21 anonim válasza:
Mi az hogy miért kell ilyet kérdezni...azért, mert örül neki és szeretné tudni, hogy kit mi késztetne erre. Sok idióta. De ugyan miért vannak fent egy ilyen oldalon, ahol elvileg értelmes tanácsokat kellene adni...Na mindegy.
Most elképzeltem a szitut:) Biztos hogy van mögötte érzelem! Érezni akar téged, hozzád érni, önkéntelenül is kedveskedni, szeretgetni:) Ez a gesztus nagyjából ezt fejezi ki.
18/L
20/21 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy irigyli a lány arcát...
b+ szerinted mit jelent a simogatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!