Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lányom sok az anyajegy kikéve a mellén hasán nincs meg a fején? De a kezén lábán van? Olyan 1-2mm-es
nem zavarna.
és hogy mondod..? nincs anyajegy a melleden? nocsak, eddig csak egyszer találkoztam ilyennel, mindenki másnál volt anyajegy :)
Nem zavar, csak az arcán ne legyen, egyébként el lehet műtéttel tüntetni őket, úgy hogy nem is látszanak.
20f
én nagyon nem szeretem a sok anyajegyet, de zavarni nem zavarna. Ha szeretek egy lányt, akkor felőlem pattanásos, szeplős, hófehér bőrű, töredezett hajú, mélyhangú is lehet, akkor sem fog érdekelni. Persze ilyen emberrel sokkal nehezebb kapcsolatot létesíteni, mint egy olyannal, aki tökéletes és az ideálomba tartozik. De mondom, engem nem zavarna, pusztán nem tartom vonzónak :)
15/F
Nekem mindenütt van, plusz szeplők is, tehát kijutott a jóból. De eddig senkit nem zavart, sőt volt akinek tetszett is.
Fogadd el magad így anyajegyestül, ezeket nem külön rendelted a netről, nem tehetsz róluk! és akkor nem fog zavarni senkit sem!
30L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!