Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csinálnátok a helyemben?
17:39 (R.György)
Kezdesz az idegeimre menni! Minden hozzászólásodtól a falra mászok! TE SEMMIT NEM MONDASZ,ÉS MÉG HÜ*LYE IS VAGY! -.-
Szerintem a neten simán beszélhetnél vele. Ha más ürügy nincs, mond azt, hogy te is kimennél Németországba, és kérdezősködnél. Aztán ha haverok lesztek akkor kérdezhetsz személyest is pl: van e barátnője stb.
Én a helyedben ??
Elgondolkodnék, h 14évesen, mennyire illenék egy 18éves sráchoz, akinek gondolom, komoly tervei vannak.
Azon is, h egy 18éves srác, mennyire bírná ezt a kapcsolatot, mert még h szex nincs..de, h személyes kontaktus is alig, az elég nehéz.
Ráadásul, h ez szerelem-e egyáltalán.
Ha igen, akkor egyelőre csak kerülj hozzá a lehető legközelebbi viszonyba, és később, ha még mindig így látod akkor van lehetőséged.
De így, nem hiszem.
ne legyetek már ilyenek szegény lánnyal
biztosan nagyon össze vagy zavarodva.nekem is tetszik egy külföldi srác, én 17 vagyok ő pedig 25 .. 2 hónapban egyszer találkoztunk (a boltban ahol dolgozom)és én láttam rajta hogy tetszem neki...
szóval felkerestem facebook-on és ráirtam.. azóta egy pár találkát megrendeztünk és a másodikon összejöttünk.. azóta is járunk és minden héten eljön hozzám(L)
de ez egy 14éves gyerek...te szerencsétlen...
Ponyvaregényeket, meg bárki tud felhozni...ettől ez még tök más...
Gyanítom, neki nincs még annyi tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!