Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges azért komoly kapcsolat nemdohányzó pasival, ha a nő dohányzik? Vagy csak szintén dohányos fogja elfogadni?
Összejöttem az egyik kollégámmal, és pár randi után lefeküdtem vele, viszont utána nemsokra rá szakított olyan szöveggel, hogy még nem heverte ki a volt barátnőjét, akivel már hónapok óta szakított, na meg annak van is új pasija, tehát nincs vissza. Ezt a kamu dumát azért nem vettem be.
Nem vagyok se csúnya se kövér, pont inkább vékony kislányos alkatom van, viszont sajnos dohányzom, napi fél-1 doboz közt szívok, és amennyire hallottam a nemdohányzóknak, mint ez a pasi is, elég kellemetlen tud lenni. Rajta is észrevettem, hogy mintha fintorogna a csók után.
Köszi a normális válaszokat, és nem kérek privátot!
Lehet nem a dohányzás volt a gond és attól mert kislányos alkatod van még egy pasit se fogsz még.
És igen, az is lehet, hogy őszinte volt.
Én dohányzom, párom nem és nem zavarja, volt 2 nem dohányos exem és nem a cigi miatt ment tönkre.
Ám a legtöbb dohányos igénytelen is ilyen téren. Én benn, kocsiba nem cigizek. Gyakran mosok fogat, rágó. Ruhaim és a hajam se lesz így büdös. A benti cigizést én dohanyosként nem viselem el.
N
Még a 14es vagyok.
Egy szexet a pasihelyében én is bevállaltam volna az egy alkalom de a járást meg az összze költözés meg ilyeneket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!